Tbot kascagı yere kendi gitmemsi demişsin dEswa ama gidiyor tbot çatır catır kasıyo walla
SerVeR: Gaia NiCk: _MaD_ Build: Full STr Bowman Yapılandırma: Pacheon+Fire+Force LeveL: 73 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Evet Tbot kasma alanına gidiyor ama çoğu zaman Quest poşetlerini toplamıyor... oda Hızlı kastığından görememesidir görmediği için almıyor ben kullandım ikisinide ForeveR Sm diyorum ama onu alamıyosan İsrobotla idare et derim Tbot'un Filtre biraz dandik :'( Ama en seri hangisi kasar diosan Tbot çok çok hızlı kasıyor öyle ayarlanmış hızlı tıklayıp skilleri hemen kullanıyor İsrobotta ks sorunu oluyor takılıo gibi gitsemmi gitmesemmi kararsız kalıo bazen
Umit Abi Bu Bottan Almayı Düşünüyorum Cok Dc Yiyormu Etraftan Öle Duyuyorumda
eğer bilgisayarın çok kötü değilse ve windowsun ekran kartın direcx vs programların en güncel sürümlerindeyse + Net framework dc yemezsin kolya kolay.Ama pc kötü ve programlar eskiyse sürekli dc yemen normal olur...Bi de şunu gözlemledim vistada daha az dc yiyor tbot xp ye göre
İyi geceler , Günaydın ve elveda meleğim sandığım güzel , Güzel olan herşey!
ayarların bir tek kaydetme şekli vardır F5 ile bot menüsünü açıp alttan Save Setting seçneğine tıklamak....eğer bunu yapıyorsanız ve kaydetmiyorsa net framework serisi yükleyin , windowsunuzu güncelleyin microsoftun sitesinden ve botu silip baştan temiz bir kurulum yapın.
İyi geceler , Günaydın ve elveda meleğim sandığım güzel , Güzel olan herşey!