tbotu çalıştırmadan önce sronun sitesine gir sorun geçecektir...Bide ümit abi sen eskidende kullanıyodun tbotu tavşanın bolt ve arrowları toplamayıp tablet,hp dierlerini toplamasını nasıl ayarlıcaz.Simple filter ın ordan ayarladıımda olmuyo.rude pick'te tıklı..
Normal olarak neyi ayarladıysan Pet için de o geçerli olur bildiğim kadarıyla. Daha pet almadım deneyemiyorum.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Hadi siz gene iyisiniz oyunda dc veriyor ben daha girmeden alıyorum nedenini bilen varsa paylaşsın
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
NetError sorunu veriyor. Normal Sro_Launcherı aç bi önce Start Gelirse Kapatıp Tbottan girmeyi dene. Olmazsa da bilgisayarını yeniden falan başlat. Bende de olduğu zamanlar oldu ya start gelene kadar launcher açarak denedim ya da reset attım oldu
Diğer bilgisayarımda ben de NetError sorunu alıyorum. Nod32yi her türlü devre dışı bırakmayı denedim ama olmadı. Sonunda kökten kaldırdım. Bakalım olacak mı