iteme + basma taktikleri
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
|SilkroadMAX| Online Bilgi Eğlence ve Paylaşım Platformu > Silkroad Genel Bölümü > Silkroad Genel Konular (Moderatör: _Athena_) > Konu: iteme + basma taktikleri
Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah

|SilkroadMAX|Bedava Turbobot & Softmod(sm) Tbot Silkroad Bot Silkroad Görevler Silkroad Hileleri Silkroad Download Silkroad Video

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı iteme + basma taktikleri
Cevaplar 4
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 264
Sonraki Önceki Konu

Sayfa: [1] Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: iteme + basma taktikleri (Okunma Sayısı 264 defa)
20 Ocak 2008, 02:59:05
Ziyaretçi
« :»

Arkadaslar çeşitli sitelerde verilen bilgilerden ve kendi bildiklerimdende alıntı yaparak bu topic i hazırladım umarım beğenirsiniz...
1)-+ bascagınız zaman kesinlikle kalabalık bi yerde basmayın çünkü lag silahın yanmasını kolaylaştırıyor;benim tercihim genelde jangan da oyuncuların bulunmadığı manyang ların arası
2) Eğer paranız ve elixiriniz varsa bir silahı önce +2 yapmaya çalışın ;+2 olduktan sonra biraz bekleyin(ben 1 gün bekliyorum)ondan sonra +3 ü deneyin.
Tuttuğunu göreceksiniz (tecrübeyle sabittir
3) mutlaka lucky powderle elixir basın bu tutturma şansınızı artacaktır...
4) silah +4 yaparsanız hemen immortal astral basın (ha benim silke verecek param yok diyorsanız bence daha fazla zorlamayın çünkü immortal ve astralsız silah yanarsa +4 de gider perişan olursunuz )
5) büyük şeyler basıyorsanız mesela silahı +5 den +6 gecirmek gibi, önce degersiz birşey yakın
bu mesela gidin bi shield alın yanana kadar + basın patladıgında asıl basmak istediğinize gecin ...
6)kendi lvlizden yüksek birşeye + basmaya çalışmayın çünkü yanma ihtimali çok yükseliyor...
7)eger param cok ama elixirim yok diyosanız silahın degreesinde lucky tası basın bu şansınızı %50 arttıracaktır...

Ama asla unutmayın ki bu saydıklarım sadece şansınızı arttırır ;herşeye rağmen silaha + basmak bir şans işidir tutmayınca bana kızmayın
25 Ocak 2008, 22:53:55
Yeni Üye
*
« Yanıtla #1 :»

Heryerde yazarım Theilkerin baş taktigi bu sayede + basabilirsiniz de basmayabilirsinizde

Ilk bi banyoya girin yoksa hiç denemeyin
Sonra 3 Kuluv Allah 1 Elham Yasin-i Serif
2 Rekat Şükür namazı
%99 Tutar tutmassa %1 Lik ihtimale düştün saygılar  Grin Grin Grin
25 Ocak 2008, 22:55:14
Yeni Üye
*
« Yanıtla #2 :»

6. %100000 Yalan 70Lv çarla basamadıgım seye 6Lv çarla +5 bastım 2 deneyişte ?
23 Mart 2008, 18:06:01
Moderator
*
Rep Puanı: 23
« Yanıtla #3 :»

ehueheh saol

24 Mart 2008, 15:55:56
Kıdemli Üye
*
Rep Puanı: 12
« Yanıtla #4 :»

hiç biri sökmez bana bnde bu şşanssızlık varken

Sayfa: [1] Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:

| Site Map | Site Map 2 | Site Map 3 | Arşiv | Arşiv 2 | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss |
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

|SilkroadMAX| Online Bilgi Eğlence ve Paylaşım Platformu Çöl Ateşi Multicolor by rallyproco / Designed by Deepblue