Arkadaşlar iyi hoş güzel bende denedim 2 tane açmayı başardım kolay bişe çok güzelde peki bugları uygulamak ban sebebimidir sizce. Bencede ban sesebi değil ama kesin bi bilgisi olan varsa herkes için açıklayıcı olur..
Guild: Buca_GencLiK*AlaYI_PicLiK
Guild MAsteR : xX_Tecalp_xX car ismi : xX_Tecalp_Xx kurt : xX_Vahji_Xx Server : pasific Lwl : 62
Arkadaşlar iyi hoş güzel bende denedim 2 tane açmayı başardım kolay bişe çok güzelde peki bugları uygulamak ban sebebimidir sizce. Bencede ban sesebi değil ama kesin bi bilgisi olan varsa herkes için açıklayıcı olur..
Arkadaşım millet zamanında bu tür buglarla darphane gibi gold bastı onlar bile ban yemedi , hem bunu kişi bilmeden de yapmış olabilir, tahminen ilk kez birden çok wolf çıkaran kişi de tesadüfen bulmuştur.İşin içinde hack olmadığı sürece ban olmaz.
Türkseniz Türkçe yazın,Türkçe konuşun!"arqadasim" "war" yoq" "shey" "choq" ---> Bunlar Türkçe değil!!!Dilinize sahip çıkın özentilik yapmayın !
Haksız olan, haksızlığı beğenmediği için adaleti de beğenmez. Haksızlara baş kaldırmayanlar, onlardan gelecek her kötülüğe katlanmalıdır. Haksızlığa sapıp bütün insanların seni izlemleri yerine, adaletli davranıp tek başına kalmak daha iyidir.
Arkadaşım cevaplarınız için çok teşşekür ediyorum hepinize. Dün çıkarttım 2 tane birisi küçük birisi büyük ve cidden oldu heycandan ne yapcamı şaşırdım. Zaten bunu ben oyunda görmüştüm kardeşimle beraber gezinioduk hotanda bi baktık iki tane köpek ikimizinde ağzından salyalar akmaya başladı hemen buraya gelip araştırdık ve o şekilde bizde öğrendik. Ama o kadar araştırmama rağmen bugların ban sebebi olup olmadıgı hakkında çok kesin bir sonuç bulamadım . Sizin ban yemessin dediğini kaynak neye dayanıyor? (sakın yanlış anlamayın size karşı bir hakaret değildir sadece 2 tane it çıkarma uğruna çarımdan olmak istemiyorum cvplarınızı bekliyorum.)
Guild: Buca_GencLiK*AlaYI_PicLiK
Guild MAsteR : xX_Tecalp_xX car ismi : xX_Tecalp_Xx kurt : xX_Vahji_Xx Server : pasific Lwl : 62