Sro_client 1.150 Downloader Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Resmi siteden şaşmam diyenler için yukarısı , yok hızlı indireyim derseniz Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Server : Persia Level : 80 Full Farmed # Build : Pure Int Nuker / Garment / Skills : Cold 80 - Light 80 - Fire 80 - Heuksal 40 Fall seven times, stand up eight
Görevimiz adminim :'( Bu arada kimsenin içine kurt düşmesin program silkroadonline.net sitesinden alınmadır.
Server : Persia Level : 80 Full Farmed # Build : Pure Int Nuker / Garment / Skills : Cold 80 - Light 80 - Fire 80 - Heuksal 40 Fall seven times, stand up eight
ya ben bu adami cözemedim ismini renkli yapmislar diye bizim konuyu kapiyor.. güzel kardesim yanlis bilgi verme ..sadece bu link yok cok fazla daha link var rapid linkerli bile cikti nasil renkli ismin var bilmiyom ben üyen olarak senden ii biliyom konulari silme bu ayip... en ayipita yok öle bisi cikmadi demen(ki ben sabah indirdim) ve daha sonra konun aynisni acman gül gül ödlüm xD
_ShaDoWFiLe_, Liberlitas, Only4Lib LvL 77,65,64 BuiLd: 77- bende sakli , 65 - strbow, 64 - Wizard Skill : coLd-Light ,Pacheon, Wizard GuiLd: FreakZ ( Master ) En iyi Dostum benim icin kendini yakan Sigaramdir
ya ben bu adami cözemedim ismini renkli yapmislar diye bizim konuyu kapiyor.. güzel kardesim yanlis bilgi verme ..sadece bu link yok cok fazla daha link var rapid linkerli bile cikti nasil renkli ismin var bilmiyom ben üyen olarak senden ii biliyom konulari silme bu ayip... en ayipita yok öle bisi cikmadi demen(ki ben sabah indirdim) ve daha sonra konun aynisni acman gül gül ödlüm xD
herkes hata yapabilir global modda insan dimi evet sabah bi ara bende farkettim indiriliyordu indirmeye başladım yarıda kesildi şimdi inmiyor o arada birileri indirip farklı linklerde upload etmiş olabilir arkadaşımız kaçırmış olabilir
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Gerekli pm i attım ona merak etme ümit abi.Eminim utanıyordur söylediklerinden.
bakın çıkınca benden size tavsiye internet dowlands manager ile indirin ben öle yapıyorum ve gayet güzel normalde 2 saat ise manager ile 1*25 dk felan oluyo gayet iyi bence deneyin çıkınca
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap