walla ben 50 lewele kadar 2 int 1 str gittim ondan sonra full int gidiyorum .66 lewel boowcu ile çok uzun süre kapışıyorum.. ama tercihim: cold lıghtıng bicheon.
cold 90 lıghtıng 90 blade 90 diyorum geriye 30 kalıyor isterseniz pacheondan attack kuşunu açabilirsiniz isterseniz foreceyi açın ama terciihim attack kuşudur.. çünkü defans kırma tekniği blade skillerinde vardır
P1nGu lwl 65 Guild: PredaTorS grand name: Life_andLimb KaLe BİZİM YAHUU xD
ve ayrıca 58 lewelde hiç korkmadan death karalara bota bırakabilkiyordum : 60 lewelde bowcu ve glavieci yatıramaz haberiniz olsun eu lar ile de çok uzun süre kapışmanıza olanak sağlar
P1nGu lwl 65 Guild: PredaTorS grand name: Life_andLimb KaLe BİZİM YAHUU xD
80 lvl sınırken 70 lvl int 10 lvl str di. 90 la birlkte yine eskisi gibi 70 lvl int 10 lvl str veriorz gerie 10 lvl kalıo yani 30 stats. Bu kalan 10lvl statsn 7 lvl int 1 lvl str veriorz.Gerie 2 lvl yani 6 stats kalıo bunuda 5 statını int 1 stat ını str veriorz. Bölece hybridmz tmmlanıo :'(
bencede fire olmadan nuker hiç bişeye benzemez buz olmadan defans olmaz elektirik olmasa olmaz ee ne kaldı demekki weapon masteri düşük kalacak zaten atak tan başka bi şeye yaramıyo
bencede fire olmadan nuker hiç bişeye benzemez buz olmadan defans olmaz elektirik olmasa olmaz ee ne kaldı demekki weapon masteri düşük kalacak zaten atak tan başka bi şeye yaramıyo
:'( Tek cümlede biter bu kadar fire siz nuker olmaz