info@joymax.com dan gelen mailler hakkında !! DİKKAT !!
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
|SilkroadMAX| Online Bilgi Eğlence ve Paylaşım Platformu > Silkroad Genel Bölümü > Silkroad Genel Konular (Moderatör: _Athena_) > Konu: info@joymax.com dan gelen mailler hakkında !! DİKKAT !!
Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah

|SilkroadMAX|Bedava Turbobot & Softmod(sm) Tbot Silkroad Bot Silkroad Görevler Silkroad Hileleri Silkroad Download Silkroad Video
Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı info@joymax.com dan gelen mailler hakkında !! DİKKAT !!
Cevaplar 6
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 146
Sonraki Önceki Konu

Sayfa: [1] Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: info@joymax.com dan gelen mailler hakkında !! DİKKAT !! (Okunma Sayısı 146 defa)
05 Mayıs 2008, 19:45:05
Aktif Üye
*
Avatar Yok
Kayıt Tarihi:21 Mart 2008, 22:50:40
Mesaj Sayısı: 236
Nerden: gelmiş olabilirim
Server: Mars
Rep Puanı: 25
Online
« :»







Beyler lütfen bu yazıyı sonuna kadar okuyun. Belki bir çoğumuzun charları bu yüzden hackleniyor. Adamlar işi o kadar harika yapmışlarki. Ben görünce hayran kaldım !!!

Neyse uzatmadan konuya giriyim. Bugun her zamanki gibi gelen maillerimi kontrol etmek üzere mail kutuma girdim. Facebooktan gelen ıvır zıvır mailleri silerken arada. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap isimli bi mail dikkatimi çekti. İsminde ise Account Block yazıyordı (bknz. bi aşağıdaki resim)




Aslında gayet masumane bi banlanma mesajı olan bu mailden bakalım neler çıkıcak. Ben cidden hayran kaldım !!

Noluyoruz charı satmadan önce blocklanmışız gibisinden bir heycanla hemen oyuna girdim. Charda sorun yoktu ve oyuna girebilcek durumdaydı. Banned falan gibisinden bi yazı gözükmüyordu. E o zaman neden böyle bi mail gelmişti ?

Tekrar mail kutuma döndüm ve maili açtım.Karşımda Joymax temasında hazırlanmış.Hiç bir hata bulunmayan mükemmel bir ban sayfası duruyordu. (bknz. bir alttaki resim)



Altta da hesabınızı açtırmak için bi link vermişler. Neyse devam edip tıklama gereği hissettim. Sonra dikkatimi ufak bi ayrıntı çekti. (bknz bi alttaki resim)



Koskoca Joymax neden gmail kullansın ? İlginç ...

Bakalım altından ne çıkıcak gibisinden alttaki werilen linke tıkladım [sm=s18.gif]



O da ne. Bildiğniz süper şekilde hazırlanmış bir Ban açtırma sayfası. Fakat maildeki adresle şu anda ulaştığınız adres farklı !! (bknz. bi üstteki resim)

Bu sayfada accontunuzun tüm bilgilerini sizden istiyor !! Aşağıda confirme tıkladığımızda. Böyle bi resim açılıyor. (bknz. bir alttaki resim)



Daha sonra confirme tıkladığımızda ise bizi Normal Joymax sayfasına yolluyor. Biz hiç bir şeyden kıllanmadan yolumuza devam ediyoruz ... (bknz. bir alttaki resim)



Ertesi gün charımızın şifresi gitmiş oluyor. Hayır Keyloger yedim hacklendim gibisinden kendimizi avutuyoruz. Aslında biz kendi ellerimizle teslim etmiş oluyoruz. Bir çok kişi buna kanmış olsa gerek. Dikkatsizce "Aaa hesabım banlanmış hemen açtırıyım" gibisinden yapılan heycan bizi charımızdan ediyor...

Amman dikkat !! 


Logged

Nick     : CRomT
Server : Mars
Build    : FuLL İnT NukeR
LvL      : 5*
05 Mayıs 2008, 19:47:44
Aktif Üye
*
Kayıt Tarihi:16 Mart 2008, 21:01:10
Mesaj Sayısı: 245
Nerden: PaCiFiC
Rep Puanı: 9
Offline
« Yanıtla #1 :»

arkadaşım bu fake yönlendirme var
hemde joymax maili Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap gmail görmüyomsun yönlendirme yapmıslar buna  :'(
Logged

05 Mayıs 2008, 20:14:22
Yonetici
*
Kayıt Tarihi:24 Şubat 2008, 00:14:34
Mesaj Sayısı: 1364
Nerden: Kocaeli
Rep Puanı: 163
WWW
Offline
« Yanıtla #2 :»

Sabit olsun bir süreliğine
Logged

Dost Dediğin ;
Sevinci Çarpmalı
Üzüntüyü Bölmeli
Geçmişi Çıkarmalı
Yarını Toplamalı

Lanet Olsun Icimdeki Insan Sevgisine!
05 Mayıs 2008, 20:24:00
Administrator
*
Kayıt Tarihi:18 Ocak 2008, 23:42:05
Mesaj Sayısı: 3843
Nerden: Ankara
Server: Saturn
Rep Puanı: 290
WWW
Online
« Yanıtla #3 :»

uzun zaman önce banada yolladılar 3-4 tane ama şuna dikkat edin mesajı açınca Kimden yazan kısmın sağ tarafında parantez içinde bulunan adrese dikkat edin eğer orasıda Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap olsaydı o zaman sorun yoktu ama orası Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap buradan anlayabilirsiniz sahte olup olmadığını joymax gmail kullanmaz Wink
Logged

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
05 Mayıs 2008, 20:48:03
Aktif Üye
*
Kayıt Tarihi:25 Şubat 2008, 22:30:36
Mesaj Sayısı: 208
Nerden:
Rep Puanı: 15
Offline
« Yanıtla #4 :»

eline sağlık çok güzel olmuş
Logged




AL0n3_NighT
Lvl:76
Guld:V_I_P Thief
Server: RedSea

Ah siz bebekler Göz kapaklarınız Titrer xD
05 Mayıs 2008, 22:22:47
Yeni Üye
*
Kayıt Tarihi:06 Nisan 2008, 01:23:22
Mesaj Sayısı: 75
Nerden: Türkiye
Rep Puanı: 12
Offline
« Yanıtla #5 :»

walla iyiki kodun arkadaşım bilgimiz oldu Allah'a şükür hiç böyle e-mail almadım ama iş işten gecmeden tetbirimizi almış olduk sagol
Logged

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Dün 00:58:53
D. Moderator
*
Kayıt Tarihi:08 Mayıs 2008, 08:14:43
Mesaj Sayısı: 134
Nerden: ZurnanınZırtDediğiYerden
Server: Troy
Rep Puanı: 5
WWW
Offline
« Yanıtla #6 :»

Joymax'a Bak hele bunlar yakında msn felan geçer.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap gibisinden  grinn
Logged

Keşke Hiç Büyümeseydik, Dizlerimiz Kanasaydı...Kalbimizin Yerine.!
Sayfa: [1] Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:

| Site Map | Site Map 2 | Site Map 3 | Arşiv | Arşiv 2 | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss |
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!


|SilkroadMAX| Online Bilgi Eğlence ve Paylaşım Platformu Çöl Ateşi Multicolor by rallyproco