Ben 31 lewel full int im 7000 sp vardı hepsi bitti bu arada Nukerde fire şart çünkü çünkü son açtırdıın skill in damagesi hepsinden fazla benim arki 42 lewelde 5000 vuruyo oda nuker nuker oyunun en ii çarıdır Bu arada 400 sp kaldı sp farma çıkcam 31 lewelde tavsiye edeceğiniz bişey var mı.
Ben 31 lewel full int im 7000 sp vardı hepsi bitti bu arada Nukerde fire şart çünkü çünkü son açtırdıın skill in damagesi hepsinden fazla benim arki 42 lewelde 5000 vuruyo oda nuker nuker oyunun en ii çarıdır Bu arada 400 sp kaldı sp farma çıkcam 31 lewelde tavsiye edeceğiniz bişey var mı.
yanlis düşünüyorsun fire i komple kapat ice ile light i açmani öneririm. Yoksa mastery lvl 90 a kadar yetmicek.
Dost Dediğin ; Sevinci Çarpmalı Üzüntüyü Bölmeli Geçmişi Çıkarmalı Yarını Toplamalı
nukeci dedin light cold s/s verir sahse nebim adamım öle 5gap ta yetio kesebilen yok linkini de verem suan 65 lv Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Ya ŞiMDi YaNi FiRe Yi aÇMaYaLıMMı BeN Şu aNDa 49 LvLiM Ve BüTÜN SKiLLeRiN 45 Te GaP YaPıYoRuM !! FiRe aÇMaYa DeVaM eTMiYiMMi YaNi !! BeNiM eL YaKMaM BuZ !! aMa FiRe NuKeLeRi ÇoK GüZeL !! aM CoLDuNDa PvP aNıNDa DoNDuRaRaK SaNiYe KaZaNMaSı süPeR BiŞi !! HeMDe CoLDuN SNoW SHieLDi YETER
Ne DeRSiNiZ YaW FiRe' a VeRMeYe DvM eTMiYiMMi :S:S
Fire açman gereksiz bence 90Light 90Cold 90Bicheon 30Heuksal daha ii olur. Spear char için yapılandırma yazmadım çünkü Full Int Spear güzel olmaz ona spear için 7.1 hybrid seçmeni tavise ederim. :'( Gaia gelsn orda da 7.1 Hybrid Spearla yine gelcem.Full int olup weapon skilleri vermeyip fire verenler sizle gaiada grşrz