Rogue + cleric bence ama şöyle bir bilgi vereyim 1-2 buff hariç hiçbirini kendine kulanamıyorsun yane rogue + bard olmak daha iyi olur tabi teksen arkadaşların varsa beraber takılırken yardımcı olmak için cleric daha ii :'(
ama peki eu da farm yapma şansımız warmı 16 lıklarda 9 gap filan ? zor olmazmı zor kesilir farm yapamam.Farm yapıp güzel bir char elde etsem bi şöyle 100k filan sp biriktirsem ne ala.
Euro charlarda gap pek yapılmaz sp ticket alıp kasacaksın rogue + bard açtınmı 1-2 gap rahat gidersin ama kıyafetler skill e göre giyildiği için gap pek yapılmaz
Evet o sorun da var ama ben farm yapmak istiom adam gibi çok sğlam bi charım olsun istiyom skiller filan max...bunaldım artık şuna mı sp versem yoksa bunamı ?
Dediğim gibi sp ticket alıp 1-2 gap gidersen hiçbir skill yetiştirme derdin olmaz ayrıca rogue ların aşırı iyi vurmaları sayesinde charın çok süper bir char olur :'(
Dediğim gibi sp ticket alıp 1-2 gap gidersen hiçbir skill yetiştirme derdin olmaz ayrıca rogue ların aşırı iyi vurmaları sayesinde charın çok süper bir char olur :'(
Ama bu işlerle alakalı hiçbirşey bilmiyorum daha 11 yaşındayım bunları yapabilmem mümkün değil. Silk filan Açıkçası ben bişiy sölicem ben unique kesmek için oynuyom hayatımda hiç kesmedim zaten charlarım bile 40 dan yukarı olmadı bunu yapabilmek için çabalıyorum.
Ama bu işlerle alakalı hiçbirşey bilmiyorum daha 11 yaşındayım bunları yapabilmem mümkün değil. Silk filan Açıkçası ben bişiy sölicem ben unique kesmek için oynuyom hayatımda hiç kesmedim zaten charlarım bile 40 dan yukarı olmadı bunu yapabilmek için çabalıyorum.
Ozaman şöyle birşey yapacan rogue(crossbow ağırlıklı)+bard açacaksın 3 gap gideceksin sıkılmak yoq kararlı olacaksın ve bu charı en iyiysi yapacam diyeceksin sonra bir bakacaksın charın 60+ olmuş başlıcaksın tg, cerb vs. beklemeye bulduğun zaman o unique senindir AMA EN ÖNEMliSİ KARARLI OL
Ozaman şöyle birşey yapacan rogue(crossbow ağırlıklı)+bard açacaksın 3 gap gideceksin sıkılmak yoq kararlı olacaksın ve bu charı en iyiysi yapacam diyeceksin sonra bir bakacaksın charın 60+ olmuş başlıcaksın tg, cerb vs. beklemeye bulduğun zaman o unique senindir AMA EN ÖNEMliSİ KARARLI OL
Eu pek yorucuya benziyor yaw.Skillerim böle güzel olsa çok iyi olurdu chinese olursada olsun skillerim en iyisinden olsun istiyom Böyle mesela hiç 1den başlamak gelmiyor 32 lvl dan başlasam kasarım mesela eu ama 32 ye kadar kasması zor 1 den balşayıp
Böyle yaparsan hiçbir zaman kasamazsın ama ben şuan sro oynamıyorum ama ilk charımı kesin bir karar verip 64 lvl yapmıştım üstelik hiç kimse yardım etmeden uğraşlı bir yol ama yükselince iyiki uğraşmışım dersin Tabi oyun fazla oynamamanı tavsiye ederim okul hayatını çok etkiler :'(
Zaten oyüzden böyle kararsız kararsız vakit geçiyor işte.Kasma isteğim öyle olsa nebiçim kasardım ama Dediğim gibi belki 30 üstü charım olsa kasmaya özen gösterirdim 1 den başlayıp okadar kasmak zoruma gidiyor.