@bionicle
Yukardaki videonun aynısını şu an kasıyorum
68 lv oldu charım
Xbow-dagger-warlock
Tabikide Tbot ile kasıyorum
60 lv kadar İsrobot ile kastım kesinlikle eu charlara isrobot tavsiye etmiyorum
Skilleri takılıyor, char bir yaratıkdan diğerine geçerken çok bekliyor
1 senelik isrobot kulanıcıyım çokda severim fakat tbotun seriliğini görünce 1 aylık isrobotun yarısında bırakarak Tbota geçtim
Tbot ile Xbowu nasıl kasacaksın, Tbotun normal Hp potlarını basacak
Sen ise oyunun otomatik pot basma slotlarına
Vigor recovery potion ( small, normal, large, xlarge ) vs mor renginde , bunları slotuna koyup Hp miktarı % 30-35 arası bir değeri seçeceksin
Gigalar çıkınca Extreme açık olsa bile charın yatmayacak
Önce normal potlarını basacak , sonra hp % 35 in altına inincede vigorlar devreye girecek böylece döngü dewam edecek
Tabi şunuda belirteyim, Extreme skilini kulacaksan üstün başın biraz sağlam ve kestiğin yaratık senden 1-2 lv düşük olsun
Yaratıkları teke alacağın için çok seri kasmış olacaksın , Full str ama nüker gibi olacaksın hatta nükerlerden daha hızlı kasacaksın, kastığın yerde slotu boşaltacaksın, herkes yanından kaçacak, Bowculara Tbotun bir faydası daha yaratığın yanına gitmeden çok uzakdan çakıyor,
Elinede güzel +3 , crt14+ , atack bluesu max, durability basılmış bir silah olacak
Sonra kim tutar seni

Tabi yukardaki charı yapabilmek için, önce 10-15 gün sp farm yapmalısın, Onglerde 500k sp buda sana 90 lv kadar yetiyor
Ong farmı için bir tane 64 lv char satın al wizard veya nüker, zaten 50-60 ytl bişeydir
Loader sayesinde , yeni aldığın 64 levelik char ile ezüq charına sp farmını güzelce bitireceksin
Sp farm yapmazsan ilerde aynı spyi almak için paranı ve zamanın 2 katını vereceğini unutma
Zaman diyorum çünkü, 90 lv geliyor acil lv atlaman gerekiyor, full 0 Gapla 90 kadar fazla zaman almıyor ve charın çok sağlam damage vuruyor
90 lv için Dagger-Xbow-warlock 800+k sp istiyor yuvarlak hesap
500 k ong farmından geliyor, 0-90 lv kadar 0 gap ve pre görevleride eklenirse 300 k spde alırsın
olur sana 800 k+ sp
1.5 ayda charın 80 +lv sp farmı ihtiyaç duymayan serverın en sağlam charlarından olacaktır
Tabiki forever 7/24 takılacaksın
Biraz işim vardı acil ve hızlı yazdım,cümle hatalarım varsa üzgünüm, yuvarlak olarak olayı anlatmaya çalıştım
Buda benim chardan bir görüntü yakında Hera serverı benden sorulacak