BU Guilddeki Arkadaşalr Yaklaşık 2-3 Gündür Nerdeyse Hiçbiriniz Oyuna Girmediniz..Uniondan sÜrekli Kontrol Ettik Fakat herhangi Bir Kişi Bulamadık..Uniondaki Guildler Arasında 'HunterS' gUildini Uniondan Çıkaralım Diye Konuşmalara Yapmaya Başladı Bile..Eğer 2-3 güN daha ONLİNE Olmazsa Guildiniz Uniondan Çıkaralımmı Diye Tüm Guildlerimiz Arasında OYLAMA Yapılıcaktır..Bu Bnm şAHSİ kARArım DEĞİLDİR Ortak Karardır Bilginize... 'MedusA'
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
BU Guilddeki Arkadaşalr Yaklaşık 2-3 Gündür Nerdeyse Hiçbiriniz Oyuna Girmediniz..Uniondan sÜrekli Kontrol Ettik Fakat herhangi Bir Kişi Bulamadık..Uniondaki Guildler Arasında 'HunterS' gUildini Uniondan Çıkaralım Diye Konuşmalara Yapmaya Başladı Bile..Eğer 2-3 güN daha ONLİNE Olmazsa Guildiniz Uniondan Çıkaralımmı Diye Tüm Guildlerimiz Arasında OYLAMA Yapılıcaktır..Bu Bnm şAHSİ kARArım DEĞİLDİR Ortak Karardır Bilginize... 'MedusA'
bu haber çok iyi olmuş zaten uni ler kendini türk zannedip ama aslında bi ot olamayan kişilerle doluydu 2 kişi bot kuruyoruz adamlar kufur ediyo diyorum dalalım şuna keselim sesini adam diyo bana dokunmayan yılan bin yaşasın boşver şöle böle union guildlerin birbirine yardım etmesi için kurulmuş olan guildlerden oluşur sonuçta bir amaç vardır ortada örneğin bugün thief kıyafetimi gymis gezerken eziin 2 yıldız malını araklar araklamaz 50+ lvller i yanımda buldum.neden çünkü dayanışma var herifler yuksek level ise unisindeki guildindeki adamları beleşe kasıyo yardım ediyo neden çünkü adam uni veya guildinde herkezin güçlü olmasını diğer guild vs karşısında durabilmeyi istiyo ama insanlar en azından türk simasında olupta türklüğü unutanlar böyle devam ederse siz bu oyun için ülkenizi bile satar hale gelirsiniz.
her açtığınız char 90 lvl olabilir ama önemli olan insan olmaktır bunu unutmayın.
ben ciktim guildden yanlıslıkla ama yeni guild kurarsan adı nı kararlastıralım buradan
Prot_of_sun - protection of sun - güneşin koruması D4mn1T- gahretsin olabilir mesela
ama varya bugun adamın biri globalden türklere küfür etti bende
ing ce We are fckng another landers on canakkale-gallipoli we have big dicks and very big legend are u bastard?? shut up or we fcking ur land another day dedim adam nediceni şaşırdı
******************** NOT OLARAKTAN ISRAR EDILIRSE BAZI SELER SILINICEKTIR****************************
biz diğer ulkeleri canakkale de geliboluda **ktik biz biraz kalın bir tırriğe sahibiz ve buyuk bir tarihimiz destanımız var sen şerefsizmisin?? sus yoksa senin ülkenide başka bir gün **keriz
dedim turkişçesi bu ^^ türklere küfür edilmesini hazmedemem de ^^