ya kardeşim herşeye tamamda ben sony vegas 7.0 ı kullanmıştım şimdi 8 pro u indiridm fakat bir türlü registeration denilen olayı halledemiyorum bi yardım eder misn?
ya kardeşim herşeye tamamda ben sony vegas 7.0 ı kullanmıştım şimdi 8 pro u indiridm fakat bir türlü registeration denilen olayı halledemiyorum bi yardım eder misn?
Biraz arama yaptım pek temiz bulamadım Bunda 1 taneTrojen var Seçim senindir
Dowloand Vegas Pro 8 ilacı Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Tarama sonucu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Kardeş ben fraps la videoyu çekiyorum,converter la sıkıştırıyorum,fakat ortaya çıkan dosyayı ulead tanımıyor.Dosya AVI dosyası olarak görünüyor fakat ulead da açamıyorum neden olabilir acaba ?
3 sebepden olabilir Uleadın ilacını yükelmemiş olabilirsin, belki tam sürüm olunca değişik formatlara izin veriyodur Sıkıştırma formatından veya Pcde codec yüklü olmadığından olabilir
Sıkıştırma formatını "Xvid" yap resimdeki gibi sonra "lower" kısmınıda işaretle
Eğer sorun dewam ediyorsa Aşağıdaki kodec i indir full sürüm yükle Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap