bence sacmalık olur full int bow full int sword -shield yada spear olmalı tmm bowun magi sworddan daha iiir belki ama o zaman bow takcana spear tak daha ii
full int bow bence iyi bir yapılandırma olur siz kötü olarka düşünebillirsiniz ve zaten nuker uzaktan atıyo diyosunuz ama şuda war
dahada uzaktan vurucak 73 lük sektirme skilliyle karşıdaki kişi yaklaşamaz 76lık kitleme skiliyle adamı kitleyebilir ve chiness'in en iyi damage atan çarı olur bence böyle bir çar kasmadım bilmiyorum ama bence oldukca iyi bir çar olur
Tv ye Ablamı 100 yerinden bıçaklayarak çıkmama Sanıırm Az Kaldı
full int bow cok komik bir char olur vursları phy istio siz full intle magici artırsın cok sacma olur
kardeşim sen ya sro oynamayı bilmiyon yada buildleri öle bi yapılandırma çok sağlam olur yanılmıyosam Saturndeki EXİT Full int Nuker adam Shaitan LY götürüyor valla serverda ark.lar gerçek iyi bir yapılandırma çeşiti Mutsuz'un dediklerine de katılıyorum 5'li Combo skilli olsun yanına yaklaştırmaz seni kilitleme skilli vs vs. kısaca çok sağlam bi yapılandırma olur ama KULLANMASINI BİLENE...
Saygılarımla, İLKER
Lider : Doğru İşleri Yapar Yönetici : İşleri Doğru Yapar
Ben sahsen int bowum farmım.. beni lvlim yatıramıo imbuem cold combo wurduğumda adam donuyor gelene kadar önce nuke sonra strong bow atıorm harika oluo öneririm kesinlikle böle bi charın olsun
Nuker icin 2 silah vardır. Oda sword & spear.. Swordla speara gore daha az vurursun ama defansın daha iyi olur... Spearla sworda gore daha cok vurursun fakat defansın ve block yetenegin olmaz.. Spear oyunun en cok nuke atan charı oldugundan ve bowda da spearda oldugu gibi kalkan olmadıgından int bow acmak mantıksız =)
Nuker icin 2 silah vardır. Oda sword & spear.. Swordla speara gore daha az vurursun ama defansın daha iyi olur... Spearla sworda gore daha cok vurursun fakat defansın ve block yetenegin olmaz.. Spear oyunun en cok nuke atan charı oldugundan ve bowda da spearda oldugu gibi kalkan olmadıgından int bow acmak mantıksız =)
Bu Sana Göre Bi düsünce ama bana göre3 silah bow da dahil anlıyacağın sword spear dediğin senin sadece mag attackları fazla olanlar ana bowlada olmaz diğe bişey yok daha iyi oluo int bow pvpde de bana göre zevkli mobs keserkende zevkli dene istersen