Oy vermedim ama pacheon + cold + light 80 yapılırsa iyi bi build olur nuke çekmediği için fireye ihtiyacı yok. Ama yok arkadaş biz babadan böyle gördük deyip illaki ben fireyle el parlatıyım dersen charı israf edersin
Türkseniz Türkçe yazın,Türkçe konuşun!"arqadasim" "war" yoq" "shey" "choq" ---> Bunlar Türkçe değil!!!Dilinize sahip çıkın özentilik yapmayın !
Phy siyle düşük olur kolay yatar ama en fazla damage veren chineese char olur . Pacheon 90 Light 90 Cold 90 Nukelrn açık olmasyla s/s (sword&shield) la birlkte nuke de atablirsniz ^.^ :'(
Nick:LoLy LvL:4x Server:Gaia Guild:FreakZ Build:8.1 Hybrid Int Spear
yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar ama bencede iyi olur neden ollduğunu söyleyim cold pacheon ve light max olduktan sonra kolay kolay yatmaz çünkü en iyi chiness damage atan crackterlerden biri phy atack + crit +mag atack birlşeince oldukca iyi damage atar ve pvp lerde ise snow shield we buffları açarak rakibinizi yanınıza yaklaştırmazsınız. 5 li arrow ile yaklaşınca saldırılaramaz geri atarsınız en güçlü saldırısı olan skill gerdirerek vurduğu skillinde stun özelliği war bence iyi ve karakter daha önce oynayan kişiyi gördüm açıkcası hayran kaldım ama tabikide 4ever glaive =)