yaw bune hic karakter ismi kabul etmiyor sallıyorum numara deniyorum olmuyor
ing karakterli isim yapmak istiosan Microsoft AppLocale bu programı kullanman lasım ayrıca _ vs kabul etmez vede aynı id var dediğini sanmıyorum okadar varmıdırki oynıyan :'(
o program nasıl oluyor valla bende anlamadım habire salladım yok kabul etmedi numaralar salladım olmadı turke yazı yazmadım zaten zor girmistik onuda bir char acamadık nerden baksan 10 dk salladım valla hic biri olmadı
o program nasıl oluyor valla bende anlamadım habire salladım yok kabul etmedi numaralar salladım olmadı turke yazı yazmadım zaten zor girmistik onuda bir char acamadık nerden baksan 10 dk salladım valla hic biri olmadı
programı açıcaksın next diyeceksin sonra browse diyip ecsro client göstereceksin sonra tekrar next diyeceksin sonra dil seçenekleri gelecen en alttan 4. ye tıklayacaksın ve yine next diyeceksin ondan sonra finish diyeceksin ve oyuna gireceksin oyundan çıkınca birdaha aynı işlemi yapman lasım karakter yaratacaksan her seferinde yapman lasım :'(
yaw arkadaşlar üyel,k s,tes, kapatılsın ztn oyuna girmek ztn mikansızdı iice imkansız oldu ko da kapanıyo allah rızası için şu oyunun adminine kapattırsın üyelik sitesini biri ne bişim iş a.g sabah 7 oyuna giremiyom gece 3 oyuna giremiyom sabah öğle full girmeye çalışıyom giremiyom no dc olmasına rağmen pls kapatılsın üyelik sitesi