bence kasmada int bow ama pwp de de str blader cold arkadaşta söledi benimde int bow var kasması ii güzel ama hiç dayanamıoo o yüzde nyeni str bladeer açtım 54 LwL İSMİDE T4KL4_SHOW REV6 DAN BAKABİLİRSİNİZZ
bence kasmada int bow ama pwp de de str blader cold arkadaşta söledi benimde int bow var kasması ii güzel ama hiç dayanamıoo o yüzde nyeni str bladeer açtım 54 LwL İSMİDE T4KL4_SHOW REV6 DAN BAKABİLİRSİNİZZ
bu kadar fazla ifadeye neden gerek duydun ?
Name BarbaricX Sp:3xxk Durum:Farming " Name:By_Kazuya LvL:7x Durum:go to 90 ^^ " Name:HollyDolly LvL:64 Durum:Ong Farmer
Bence En İyi Çar Yok Ama Şöle Dayanıklılağa ve Atağa Bakarsak 2h/Cleric Bi Karakter Kolay Kolay Yatmaz 2h'yi PvP'de Bence En Çok Cold Blade Zorlar..(Bi Zamanlar Eventte Ağlatıodu Pill Almayı Unutmuşum )
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
cok komik bi cumle kurmussun sağlam bi int çar sağlam olan her çara yatar hele blade i hiç ke
böle demişsin hiç gördünmü kapışan 1vs1 ben gördüm nuker bladeyi çook zorladı sonunda nuker aldi yarımm saatten falza izledim en ii int çar 90cold 90 LG 90 bicheon karsındaki böle çar olduktan sonra üstüde iyiyse bi staff harici herkez korksun bence ben kendi lwlimdeki bowcuyla pwpde adami alıom delirioo
bence Wizard Tmm yatıo ama Hep Tek atıo 90 lvl olun Wizard da yatıramıycağınız kmse olmaz Wizardn yanına cleric açarsanz hem kndnze buf basrsnz bard açarsanız onda bi skil var 90 lvla kadr canavar dalamıo sana o gzl bir skil lord, shaytan da fln çok işe yarar Ben Böle düşünüorm Tabi bu benim kendi düşüncem
bence Wizard Tmm yatıo ama Hep Tek atıo 90 lvl olun Wizard da yatıramıycağınız kmse olmaz Wizardn yanına cleric açarsanz hem kndnze buf basrsnz bard açarsanız onda bi skil var 90 lvla kadr canavar dalamıo sana o gzl bir skil lord, shaytan da fln çok işe yarar Ben Böle düşünüorm Tabi bu benim kendi düşüncem
O bardda dedigin skill oyle her yaratıga etki etmez (Noise Skilli) Ama wizard cleric iyi olur baya.. Yinede 4ever Chinese Chars diyorum baska bisey demiyorum