tamamen şans işi bundan kes şundan kes demek kesinlikle yanlış. 64 lvl sos bow 59 lvl (yeti) canavarından çıkabiliyor bende olduğu gibi. Benim düşüncem mesela 8D sox silah için en çok silah düşen canvara, ya da kıyafet için en çok kıyafet düşen canvara gitmek lazım. Ben Niya sniper da kasarken 80 lvl adam sürekli ks yapıodu. 80 lvl adamın 76 lvl canvarlarda ne işi var diye düşündüm 1 ay sonra adama sun düştü. Biraz mantık , biraz şans. Sizin lvlinizden düşük canavarlardan sox düşme ihtimali değil item düşme ihtimali daha fazladır. Bir defa da 39 lvl karakterime 32 lvl yaratıktan sos düşmüştü
senin gibi düşünenler int charları shaman yerine niya sniper lara götürüp farm yaptırırlar 1 ay yerine 3 ay falan kasarlar.
Ayrıca madem her 69 lvl canavardan sos düşüyor git sürekli orda kas. Dediğim gibi lvl le ilgisi yok adamlar isy den 64 lvl item zor düşürüyor , ben yeti (59 lvl ) canavardan 64 lvl sos bow düşürdüm Tamamen shans
senin gibi düşünenler int charları shaman yerine niya sniper lara götürüp farm yaptırırlar 1 ay yerine 3 ay falan kasarlar.
Ayrıca madem her 69 lvl canavardan sos düşüyor git sürekli orda kas. Dediğim gibi lvl le ilgisi yok adamlar isy den 64 lvl item zor düşürüyor , ben yeti (59 lvl ) canavardan 64 lvl sos bow düşürdüm Tamamen shans
biraz fazla abartmışsın mob dan lvl inden yüksek item düşmez