Kardeşim SM(Softmode) bu iSroBotun beleş halidir yani şifre filan istemiyor anlayacağın tbot veya agbot gibi bedavaya şifre istemeden girebiliyorsun.SM önermem belki çok nadir çıkıyor ve o gün içerisinde,hadi şans olsun 2 gün içinde patlayıp gidiyor sonrada onun düzelmesini bekleyene kadar bidaha bot kuramazsın.Bence agbot en iyisi yani bedava olanların bir zamanlar tbot bedavaydı çok hızlı kasıyodu hepimiz mmnunduk ondan ama baktılar cok para var bu işte hemen parallı yaptılar.Eğer bot istiyorsan bedava agbotu kullan gerekli konularda mevcuttur.Foruma hoş geldin iyi eğlenceler.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
SM beleş değildir ilk çıktığında adlarını duyurmak için bir süre beleş olarak dağıttılar şimdi paralı olarak satılıyor fiyatlarından tam olrak haberim yok ama isrobottan çok daha ucuz ve bir sürü avantajı var...birden fazla char açma,nodc,anti küfür filtresi,anti çıplaklık modu vs....
ve unutmadan herkes sm alamaz...sm alabilmeniz için 0x33.org adresinde üyeliğinizin olması lazım fakat üye alımı kapalı kimse üye olamıyor
ben kontrol ediyorum her gun yeni bir uye alıyolar . adminlerle kanki olmak lazım . irc chat kanalları var 1 haftadır takılıyorum 1-2 hafta daha gecsin amacımı belli edicem bakalım ala bilecekmiyim
arkadaşlar bide şöle düşünün sm ile pc nizin kaldırdığı kadar char kasabiliyosunuz [ÖRNEK ben de 1 masa üstü 1 de laptopvar ,2si laptopda olmak üxere 6 char kastırıyom :=)] ben 6 char açabiliyorum benm bildiyim sm kulananların çoğuda en az 2 char 1 de stall charı açıyolar .x33 ün üye sayısı 8.000 . Bunun 5.000 bini benm gibi 6 char açarsa _? Ve aynı x33 üyeliyini 2mi 3 kişi mi ne kullanabiliyo orasını tam bilmiyorum bu rakam birden 10.000 kişiyi bluyo gerisini siz düşününn . Adamlar haklı üyeliyi sınırlı tutmakda
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap