| 18 Nisan 2008, 13:43:43 |
Moderator
Konu Sayısı: 394
Rep Puanı: 162
Server: Venice
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« :» |
|
SOS=SEAL OF STAR(Yıldızın Mührü)
SOM=SEAL OF MOON(Ayın Mührü)
SOSUN= SEAL OF SUN(Güneşin Mührü)
Bu tür random(rasgele) çıkan itemlerin oyundaki amacı oyuna neşe, çekicilik, göze hitabet etme ve ayrıca karizma katmak amacıyla yaplımış oldugunu düşünüyorum.Etrafında donen yıldızda; Nasıl ki dunyanın uydusu ay değilmi aynı onun gibide etrafında donerek uyduya benzetme amacı gutmuşler.Tabiki Extralarıda yok değil;
SOS: Sos en çok çıkan random item olmakla birlikte(tabiki som ve sosuna gore) +5 gibi direk bir ozellik sağlar.Tabiki butun random itemler birbirnin aynı vuruş gucune yada defense gucune sahip değiller bazı random itemler bazılarına gore daha yuksek olablirler. Mesela sizin bir lvl 1 sos swordunuz var diğer bir LVL 1 sos sworda baktığınızda bunun daha yusek ozellilere sahp oldugunu gorebilirsiniz ama her zaman +5'e kadar ozellik sağlar daha fazlasını bekleyemezsiniz.
SOM:Som sos'a gore daha az çıkar ama Som'da bence silahlardaki en guzel goruntuyu sağlar ve +10 gibi hiç yabana atılmayacak bir artı sağlar
SOSUN:Sosun çok nadir çıkan bir random itemdir ve bu oyunun en yuksek ozelliklerini veren random itemdir +15 gibi mukemmel bir artı sağlar.Yani lvl 1 sosun bir silah lvl 16 silahıyla aynı ozelliklere sahiptir bu da ne kadar mukemmel bir item oldugunu kanıtlar
Yani;
SOS===== +5 & +7
SOM===== +8 & +12
SOSUN===== +15+
Herkesin merak ettiği soruLardan biri oLan SoX {star, moon , sun} neden bana düşmüyor sorusuna yanıt sonunda yetkiLiler Tarafından yapıLdı...
ENGLISH
SoX items drop from pure luck. It does not matter how much silk you purchased.
It is quite simple actually, Red monsters have decrease in drop rate, give higher EXP. This will lower your chance to get any item let alone a SoX item. White monsters have a moderate drop rate, give decent EXP. Slight chance to get SoX. Green monsters give you higher drop rate, lower EXP. If you have an increase in drop rate, you have a higher chance of finding SoX item.
morningdew - Joymax Moderation Team
TÜRKÇE SOX item düşürmek tamamiyle şans işidir. Ne kadar Silk satın aldığınız ile herhangi bir alakası yoktur.
Aslında oldukça basit; Kırmızı yaratıklar item düşürme bakımından zayıftır ama oldukça iyi EXP verirler. Bu tarz yaratıklardan SOX düşürme şansınız çok azdır. Gri (Burda white demiş ama white yaratık yok en yakını gri var) yaratıklar normal bir item düşürme oranına sahip olmakla birlikte yeterli EXP verirler. SOX item düşürme şansınız yine aynı ölçüde az olacaktır. Yeşil yaratıklardan item düşürme şansınız oldukça yüksektir ancak az EXP alırsınız. Eğer yüksek item düşürme oranına sahip yaratıklar keserseniz SOX item bulma oranınızda artacaktır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 29 Nisan 2008, 09:21:03 |
Üye
Konu Sayısı: 0
Rep Puanı: 1
Server: rome
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #1 :» |
|
SOX U ılk defa duyuyyorum ve hıc gormedım sallıomusun??? 
|
|
|
|
|
|
C:\Users\CASPER\Desktop\PESIMIST.png
|
|
|
| 29 Nisan 2008, 10:25:18 |
Çalışkan Üye
Konu Sayısı: 11
Rep Puanı: 14
Server: Mercury
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #2 :» |
|
Sox derken yani sos som sun demek istiyor. sondaki x seal of star - seal of moon - seal of sun demek . Sen bide kore serverındaki SOE yi gör +20 sunun bile üstünde ama çok ender çıkan bişey her serverda 1-2 kişide oluyomuş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 29 Nisan 2008, 10:48:48 |
Üye
Konu Sayısı: 3
Rep Puanı: 0
Server: Rome
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #3 :» |
|
bu gri yaratık kırmızı yaratık yeşil yaratık işini anlamadım ben nedir bu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 29 Nisan 2008, 17:20:58 |
Geçerken Uğradım
Konu Sayısı: 0
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #4 :» |
|
bu gri yaratık kırmızı yaratık yeşil yaratık işini anlamadım ben nedir bu?
Hayvana tıkladığında isminin yanındaki yuvarlakta bulunan reklerdir.Siyah seninle aynı lvlde olanlarda,Yeşil 4 lvl düşük olanlarda, kırmızı 4 lvl yüksek olanlarda , turuncu ise senden 1-2-3 lvl yüksek olanlarda gözükür.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 29 Nisan 2008, 17:22:37 |
Çalışkan Üye
Konu Sayısı: 14
Rep Puanı: 18
Server: Saturn
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #5 :» |
|
Evet bende SOX u ilk defa duyuyorum. Resmi olan fiLan warsa burda paylaşabiLir Mi ? Bu arada Paylaşım İçin SaoL...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 29 Nisan 2008, 17:31:45 |
Global Moderator
Konu Sayısı: 69
Rep Puanı: 115
Server: Now In Gaia
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #6 :» |
|
Evet bende SOX u ilk defa duyuyorum. Resmi olan fiLan warsa burda paylaşabiLir Mi ? Bu arada Paylaşım İçin SaoL...
sox su n so m so s a verilen genel isim bu kırmızıyla işaretlediklerim yerine X hane üçünü tek kelimeyle anlatmak için :'(
|
|
|
|
|
|
FuLLy ALiVe! Thinqs I Loved Before Are Now For Sale... MetaL Is A LiFe StyLe
|
|
|
| 29 Nisan 2008, 17:54:07 |
Moderator
Konu Sayısı: 17
Rep Puanı: 64
Server: Gaia
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #7 :» |
|
En iisi som sun sos un resmi ni birelştrp koyalım soran çok işin içinden çıkamayz 
|
|
|
|
|
|
Nick:LoLy LvL:7x Server:Gaia Guild:FreakZ Build:8.1 Hybrid Int Spear 
|
|
|
| 29 Nisan 2008, 19:07:52 |
Moderator
Konu Sayısı: 151
Rep Puanı: 86
Server: Eos--Toxic
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #8 :» |
|
1 kere som çıktı bana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 29 Nisan 2008, 19:12:55 |
Çalışkan Üye
Konu Sayısı: 10
Rep Puanı: 29
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #9 :» |
|
tamamiyle şans işi walla 74 lwl im ne som ne sun cıktı:) sos cıkmasına cıktı ama ezikti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 30 Nisan 2008, 09:14:59 |
Üye
Konu Sayısı: 3
Server: Rome
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #10 :» |
|
ben hep yükseklerde kastım dimek onun için bana hiç çıkmadı lvl 80 oldum ama sox nasıl bişi bilmem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Haziran 2008, 15:15:02 |
Üye
Konu Sayısı: 4
Server: Mercury
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #11 :» |
|
adam doğru solemiş bn yeşil ve mavi renkli yaratıklardan 1 günde 15 tane elixir 2 banka sayfası kadar item düşürdüm biride +4. ayrıca ben 42 lwlde kokorudan +5 shield, aynı lwlde earth ghosttan +7 ring düşürmüşdüm isterseniz reminide koyabilirim (inanmayanlar için çünkü kendi arkadaşlarım bile inanmamışdı)
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 28 Haziran 2008, 21:23:59 |
Çalışkan Üye
Konu Sayısı: 46
Rep Puanı: 7
Server: EldoradO
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #12 :» |
|
güzel PaylaSıM ...
|
|
|
|
|
|
YASAL UYARI: PayLaşımın Tadı YorumLardır , Yorum Yapmaktan Çekinmeyin!
AraMa YapMaDaN KoNu AcmaYıNıZ..!!
|
|
|
| 01 Temmuz 2008, 12:46:37 |
Aktif Üye
Konu Sayısı: 1
Rep Puanı: 8
Server: Venice
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #13 :» |
|
2 gün üst üste sos düşürdüm tbotla  34 te scorpionlarda kasıodum düştü cumartesi pazar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Temmuz 2008, 09:57:38 |
Bilgi Sahibi
Konu Sayısı: 10