Ben sGarFieLDs Benim Hakkımda SöylenenLerin Hepsine Tek Yorumum Şudur..!! Kedi ulaşamadığı ete mındar der Buda o Hesap Örnek : Adamı taxiye alıyorsun Saati bittiği halde kasıyorsun Daha sonra işim çıktı diyorsun gidiyorsun Taxide Dolandırdı Beni diye Arkadan LAf Çıkartıyor Bunları Unutmayın. Staff Çalma muhabbetide hikaye Serverde Tek 72 +7 Staff benim di Sun_Staff Dİye birisi bana sat dedi satmadım. Satmadım diye bir kaç kişi daha buldu benim staffımı çaldı diye arkamdan laf çıkarttı işte sizde Bu hale düşebilirsiniz...!!! unutmayın ki Hepimiz türküz türk türke yamuk yapmaz.. Yakında sizin Hakkınızda da laf çıkartırlar..! benden söylemesi demedi Demeyin...! herkese iyi oyunlar İyi eğlenceler...!!
Ben sGarFieLDs Benim Hakkımda SöylenenLerin Hepsine Tek Yorumum Şudur..!! Kedi ulaşamadığı ete mındar der Buda o Hesap Örnek : Adamı taxiye alıyorsun Saati bittiği halde kasıyorsun Daha sonra işim çıktı diyorsun gidiyorsun Taxide Dolandırdı Beni diye Arkadan LAf Çıkartıyor Bunları Unutmayın. Staff Çalma muhabbetide hikaye Serverde Tek 72 +7 Staff benim di Sun_Staff Dİye birisi bana sat dedi satmadım. Satmadım diye bir kaç kişi daha buldu benim staffımı çaldı diye arkamdan laf çıkarttı işte sizde Bu hale düşebilirsiniz...!!! unutmayın ki Hepimiz türküz türk türke yamuk yapmaz.. Yakında sizin Hakkınızda da laf çıkartırlar..! benden söylemesi demedi Demeyin...! herkese iyi oyunlar İyi eğlenceler...!!
aga sen dedikleri gibi bunları yaptın mı bilmiyorum ama yaptıysanda önemli mi bilmiyorum... ben şunu söleyim esksini bilmem ama şu an ii birisine benziyosun oyundan anladıklarım kadarıyla
Bizim bahsettiğimiz +5 staff yani sadece ben bunu konusmuyorum 100lerce global gördüm senin hakkında. 1 lvl den 80 e kadar. hep senin hakkinda hirsiz bilmem ne laflar ediliyordu. hadi benimki yalan olsun diğerlerininki demi yalan.
Adini soy ismini ver savcilikta inceleme başlattiralim kim yalan söylüyor anliyalim ?
Dost Dediğin ; Sevinci Çarpmalı Üzüntüyü Bölmeli Geçmişi Çıkarmalı Yarını Toplamalı
Garfield in Lord la kapışırken 2 handed sworda (skilleri gereği Lordu yatırmasına) nasıl küfrettiğini biliorum.. Karşısında küfürleri yutan benim guild arkadaşım ve guild olarak cevap yazmamasını söylemiştik belki terbiyesizliğinden utanır die.. bu herif sözde bizlerden biri ama alakası yok.. Bırakalım kendi üçkağatlarında boğulsun.. Karakter meselesi bu bazılarında hiç olmamasına rağmen
sGarFieLDs gercekten bir dolandırıcı bn ona abi dedim 5 m borc verdim 1 saati ne istedi şerefsizlik yaptı yok isyuya yok yarkana kasmadı artıkta umrumda değil bnce çok şerefsiz biri sana aferin sGarFieLDs :'( :'( sanada bu yakışır cemil iti oku bunu milletin stafflarını çal sonra laga luga yap
sGarFieLDs denen şahsiyeti bende iyi tanırım ... Daha doğrusu poseidon serverinde onun tanımıyan yoktur..Yaptığı iyilikler vede güzellikleri ile değil herkesi dolandırmasıyla tanınır.Sadece dolandırma çalma falan filan deil gereksiz yere küfür etmeler o gibi olayları hem duydum hemde biizzat gördüm.
Bölelerini Hotanın merkezinde idam edeceksin ki herkese örnek olsun