arkadaslar dusunduk ve sitemize uyelerin hangi serverdan ve hangi uniondan cogunlukda oldunu ve hangı serverlarda arkadaşlarımızın dostlarımızın oldunu belki eski serverlardan tanıdıklar cıkar ve dahada hoş güsel vakit gecirmek için lütfen uyeler hangi serverdan ve uniondan oldunuzu ve nicklerinizi yazarmısınız ilk ben baslım server venice: djdogantus(sattım) server pasific:KaNuNi (sattım) server posedion: NOF3AR (sattım) server mercury : NOF3AR (sattım) server saturn: 7evil satmadım satmamda
ROMA 47 levelde tnakres kapattım PACİFİC 80 level aren sattım Full int PACİFİC 73 levelde iken faun sattım full str glave HERCULES 68 level full str glave hibe ettim FAUN SATURN 80 level xbow _FAUN_ sattım ŞU AN SATURN full str çin bow tnakress 77 level farmda (6 stat)(Tabiki Reignoffire guildim)
yihaha Dogan kardesım xD Venice SeRCAnn_Tr AnimE ve R4PST4R vardı 80 80 68 dı xD sattım kardesım saturn de B4mB4m_SeCo vardı 67 lvl bılırsın sımdı 72 oldu sattım sımdı 76 lvl var redsea da AL0n3_NighT Venice den daha kral server yok tanımam da xD