Bu ekran kartının driverini bulabilecek yok mudur ?
bilgisayarının xp olduğunu varsayarak aradım burdan indirebilirsin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap değilse Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap burdan herşeyi seçerek bul indir :'(
Hayır ? ? ? ? ? hatasıda var mavi ekran nadiren çıkıyor.
mavi ekran hatası veriyorsa pc önce işletim sistemini yeniden kur işletim sistemini yeniden kurduktan sonra sonra mavi ekran veriyorsa pc aldıgın yere ramleri kontrol ettir çunki mavi ekran hatası ya işletim sisteminden kaynaklanır yada ramden kaynaklanır :'(
Kardeş onuda sen seçeceksin orda sana bilgisayrın ve donanımın özelliklerini soruyor düzgün bir şekilde yönlendirme yapıp doğru driver ı bulacaksın :'(
Tamam kurdum düzelmedide. Mavi ekranda ekran kartıyla ilgili bir hata verdiğini düşünüyorum. Çünkü atikvmag.dll Ekran kartı driverinin dosyası. Ben yinede ramı gösterteceğim
Arkadaşlar bende oyunun ekranını hiç açmayınca açmıyor. Oyun açıldıktan sonra en son aşama kale geliyor ya bir ev gibi oraya gelince hani dolaşıyorya böyle eeeee Constantinople yi falan en son ordaki ev şato gibi yere gelince oyunu açıyorum. Ama oyuna girdim bir kere o zamanda girdikten sonra Starta tıkladıktan sonra attı.
Arkadaşlar bende oyunun ekranını hiç açmayınca açmıyor. Oyun açıldıktan sonra en son aşama kale geliyor ya bir ev gibi oraya gelince hani dolaşıyorya böyle eeeee Constantinople yi falan en son ordaki ev şato gibi yere gelince oyunu açıyorum. Ama oyuna girdim bir kere o zamanda girdikten sonra Starta tıkladıktan sonra attı.
Anlattıkların çok karışık ama runtime error un bunla alakası yoq
Bak şöyle Run Time hatasını oyunu açınca biraz bekleyince veriyordu.Ama Oyunu açınca masaüstüne dönüyorum. 5 Dakika kadar bekliyorum. Sonra oyuna girmeye çalışıyorum ve atmıyor. Ama normal bir şekilde deneyince ? ? ? ? ? ? ? hatası karşıma çıkıyor.