Neden Türklerden nefret ediliyor !
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
|SilkroadMAX| Online Bilgi Eğlence ve Paylaşım Platformu > Forum > Silkroad Genel Bölümü > Silkroad Genel Konular (Moderatörler: _Athena_, SiNaPSiS) > Konu: Neden Türklerden nefret ediliyor !
Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah

|SilkroadMAX|Bedava Turbobot & Softmod(sm) Tbot Silkroad Bot Silkroad Görevler Silkroad Hileleri Silkroad Download Silkroad Video

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Neden Türklerden nefret ediliyor !
Cevaplar 55
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 1069
Sonraki Önceki Konu

Sayfa: 1 2 [3] 4 Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Neden Türklerden nefret ediliyor ! (Okunma Sayısı 1069 defa)
27 Nisan 2008, 09:57:15
Kıdemli Üye
*
Konu Sayısı: 8
Rep Puanı: 44
Server: Neptune
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #30 :»

bunu yapanların cogu yasları 10-18 olduu için okulların kapanmasıyla bu lkaylarda artıs gosterecek yne  zipzip

16 Mayıs 2008, 21:39:12
Üye
*
Konu Sayısı: 11
Rep Puanı: 1
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #31 :»

Bunun sebebi Türkiye'de oynu oynayanların %75 i çocuk çocuklar daha çok küfrediyor. Yabancı ülkelerde aileler oynatmıyor.

16 Mayıs 2008, 23:50:45
Moderator
*
Konu Sayısı: 61
Rep Puanı: 19
Server: PoseidoN
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #32 :»

5k pls dir

�����-----(-�GéNe®aLs Ze®o HصR�-)�����-----
Kapışmak isteyen alttaki ağı eklesin!
Ağ adı:silkroadmax.com
Pw:123
22 Mayıs 2008, 13:36:19
Aktif Üye
*
Konu Sayısı: 4
Server: eldorado
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #33 :»

bende 13 yaşındayım ama küfür etmiyorum  Cheesy

küfür etmek bi anlam ifade etmez sadece karşısındakine kötülük yapıyormussun zannetdersin karşındakide bunu öyle algılıyabilir ve oda aynı şekilde küfür eder

küfür etmek hiçbirşeye yaramaz yani  hysteric

€ğ€r b1r uçurumun k€n@r1nd@ys@n s1rf h@y@t@ k1ç1kl1k olsun d1ye gülüms€
23 Mayıs 2008, 21:47:02
Üye
*
Konu Sayısı: 0
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #34 :»

arkadaşlar tarih boyunca gevurlar ve türkler her zmn düşman olmuştur ve gevurlar türklerden her zmn içi nefret etmiş ve türklerde onlardan nefret etmiştir bizim bölümde mesela bn gevurları hiç sevmem biz türkler neden bu kadar çok küfür ediyoruz ilk önce bunu kendinize sorun SmileySmileySmileySmileySmiley kime sorsam küfür ediyo nedense
23 Mayıs 2008, 22:03:24
Çalışkan Üye
*
Konu Sayısı: 9
Rep Puanı: 12
Server: aege
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #35 :»

Türkün Türkten Başka DosTu Yoktur!!

23 Mayıs 2008, 23:05:08
Administrator
*
Konu Sayısı: 1174
Rep Puanı: 453
Server: Pacific
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #36 :»

Türkün Türkten Başka DosTu Yoktur!!

öylede eskiden geçerliydi sanırım şimdi ise türke kazık atan türk genelde Smiley

bunu yapanlar çouktur diyenlerede katılmıyorum kazık kadar adamlarda yapıyor bunu pekala hepsini çocuklara yıkmak doğru değil.

23 Mayıs 2008, 23:06:53
Çalışkan Üye
*
Konu Sayısı: 40
Rep Puanı: 29
Server: Gaia
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #37 :»

devir değişti artık bu devirde babana bile güvenmicen  rofl

24 Mayıs 2008, 00:57:59
Moderator
*
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #38 :»

demin taxiye girdim kürdün teki güild kurmuş adını Kürdistan koymuş aldı parayı teklif attı guild için hyr dedim attı partiden sonra exchange attım 100m gösterdim kaslı öyle rofl

24 Mayıs 2008, 14:11:44
Yeni Üye
*
Konu Sayısı: 3
Rep Puanı: 0
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #39 :»

Aynen Hem Katılıyorum Bir şundan nefret ediyor olabilirler Osmanlı Devrinden beri bizim Hükmümüz Altında yaşadıkları İçin Bizi Sevmiyo olabilirler diye düşünüyorum
24 Mayıs 2008, 14:15:02
Administrator
*
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #40 :»

saçma sapan konuşmayın yaw osmanlı ile ne alakası var karşınızdaki herkes 20 ile 40 yaşında değil daha neden bu oyunu oynadığının farkında olmayan ve bizden nefret eden yabancılar var osmanlıdan haberleri bile yoktur.

bizden nefret edilmesinin tek nedeni kendini bilmez aile görgüsü edebi almamış dağdan kaçmış gerizekalılar.

yok biz biz eskiden iyi bir devlettik yok bizi kıskanıyorlar yok birlik ve beraberliğimizi çekemiyorlar bu tür şeylerle ancak kendinizi kandırırsınız.

bizim artık çekilmeyecek bir birlik ve beraberliğimiz yok nerdeyse her fırsatta birbirimizi suçlayıp birbirimizi kazıklayıp birbirimizi yiyoruz bu mu bizim kıskanılacak davranışlarımız ?

Gerçekler acıdır her ne kadar hoşumuza gitmesede bu böyle şuan çok vahim bir durumdayız ve bu durumda olmanın tek suçlusuda yine biziz kendimiziz.Daha suçumuzu kabullenmeyip bu kadar hatamız olmasına rağmen başkalarına pislik atmaya çalışıyoruz yok onlar şöyle yok onlar böyle onların bizden eksik kalır yanı yok , onlarda pislik yapıyor...Yahu sana ne onlardan sen kendine bi bak kendine çeki düzen ver.

Başkalarının kötülük derecesi bizim iyilik ve doğruluğumuzu yansıtmazki onlar istediği gibi olsun biz iyi olalım hatamız olmasın yalnışlarımızı düzeltelim hele sonra onlara laf atarız , bir laf vardır "önce iğneyi kendine batır sonra çuvaldızı başkasına"....

24 Mayıs 2008, 14:19:05
Global Moderator
*
Rep Puanı: 18
Server: Uranus
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #41 :»

saçma sapan konuşmayın yaw osmanlı ile ne alakası var karşınızdaki herkes 20 ile 40 yaşında değil daha neden bu oyunu oynadığının farkında olmayan ve bizden nefret eden yabancılar var osmanlıdan haberleri bile yoktur.

bizden nefret edilmesinin tek nedeni kendini bilmez aile görgüsü edebi almamış dağdan kaçmış gerizekalılar.

Aynen Öyle...
Olayı Tek Boyutlu yaşamayın nefret etmelerinin onlarca sebebi var ama en etkinlerini yazayım

Dialog:
-Aga 10 K Pls
-Rly I Havent
-Fak Yu !!!

Adam Sana Para Vermek Zorunda Mı?

Dialog 2:
-Dont KS me (türk)
-Sorry man (yabancı)
-If you again ks me i will fak yu (^_^)

Böyle nedenlerden dolayı türkler sevilmiyor işte  sarcastic

Ayrıca Türkler oyunu etkin bir halde ele geçirmiş bir durumda artık durmadan isu kesen bir Türke önce küfr ediliyor sonrada git yarkan kes vb. laflar söyleniyor

Bilemiyorum  zipzip

24 Mayıs 2008, 14:22:51
Moderator
*
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #42 :»

silkroadda hiç bir yabancıya boşuna küfür etmemişimdir ks yapma dememişimdir.
Ama olay Allaha küfür eden globallerse çok öyle kişilere etmişimdir

24 Mayıs 2008, 14:24:40
Global Moderator
*
Rep Puanı: 18
Server: Uranus
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #43 :»

silkroadda hiç bir yabancıya boşuna küfür etmemişimdir ks yapma dememişimdir.
Ama olay Allaha küfür eden globallerse çok öyle kişilere etmişimdir

Biz onların dinine küfr edersek zaten suçlu oluruz çünkü onların peygamberleri de bizim dinimizde peygamber geçenlerde böyle bir olayla karşılaştım ve adama biz jesus christ e küfr ediyor muyuz dedim ve bizim içinde önemli olduğundan bahsettim nasıl olduysa adam sustu ve herkesten özür diledi Smiley

24 Mayıs 2008, 14:29:07
Administrator
*
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #44 :»

ya geçen pvp yapmaya gittim yabancının birine dalıyorum türkün biride gelip bana vuruyor arada belki 15 kez güzel kardeşim lütfen git dedim ama dinlemedi tam ben adama dalıyorum oda bana dalıyor , buff açacam geliyor yatır batır yapıyor bir türlü yerden kalkmama izin vermiyor gelde sövme şimdi , ben kolay kolay küfür eden biri değilim ama ama beni o kadar sinirlendirdiki ana avrat sövdüm çözüm mü derseniz hayır tabiki çözüm dğeil adamda utanma bile yok aynı şekilde devam etti baktım olmayacak bıraktım pvp yi çıktım oyundan.

ve nedense bir yabancıya yapma git diyince laftan anlıyor gidiyor

öyle olmuşku artık biz bile biribirimizden nefret edecek duruma geldik , adamlar kendinden nefret ettirmek için herşeyi yapıyor , biz bile biribirimizden nefret edecek duruma geldiysek yabancı nasıl nefret etmesin.

tabi bu söylediklerim herkes için değil ama oyunun %90 böyle kendini bilmezlerden oluşuyor.

Sayfa: 1 2 [3] 4 Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer: