Neden Türklerden nefret ediliyor ! page 2
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
|SilkroadMAX| Online Bilgi Eğlence ve Paylaşım Platformu > Forum > Silkroad Genel Bölümü > Silkroad Genel Konular (Moderatörler: _Athena_, SiNaPSiS) > Konu: Neden Türklerden nefret ediliyor !
Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah

|SilkroadMAX|Bedava Turbobot & Softmod(sm) Tbot Silkroad Bot Silkroad Görevler Silkroad Hileleri Silkroad Download Silkroad Video

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Neden Türklerden nefret ediliyor !
Cevaplar 88
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 1943
Sonraki Önceki Konu

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6 Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Neden Türklerden nefret ediliyor ! (Okunma Sayısı 1943 defa)
16 Nisan 2008, 16:13:42
Aktif Üye
*
Konu Sayısı: 14
Rep Puanı: 12
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #15 :»

Hiç bir Yabancı kasarken beni pt den atmadi ama  Niyeyse turk olmasına ragmen sırf 200k icin Partyden atıyorlar.  Hele Herada hergun birbirlerine kufur edenler .. Neptune oradan beter..

16 Nisan 2008, 16:23:24
Çalışkan Üye
*
Konu Sayısı: 74
Rep Puanı: 49
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #16 :»

Belki biraz acı konuşacam ama gerçek şu ki milletimiz cahil yani elin gavuru kadar hoşgörüsü , insanlığı kalmayan bi ordu insan var .Bu tür insanlar şu yazdığım yoruma 2500 tane kılıf uydurup beni suçlu çıkarmaya çalışırlar mesela . Napalım her insan kendini eğitebilmeli biraz daha insanlara yumuşak davransak sevilmeyecek bi millet değiliz.

Türkseniz Türkçe yazın,Türkçe konuşun!"arqadasim" "war" yoq" "shey" "choq" ---> Bunlar Türkçe değil!!!Dilinize sahip çıkın özentilik yapmayın !
16 Nisan 2008, 16:26:02
Global Moderator
*
Konu Sayısı: 124
Rep Puanı: 56
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #17 :»

şukur yabancılarla hiç problem yaşamadım genelde yardım ettigim için aram iyidir yabancılarla ama gercektende afedersini ama bu dicegim herkes için degil moloz kılıklı turklerde war nerden baksan hemen hemen butun olayların içinden bitane turkkesin cıkıyor içinden kesinlikle turkler cıkıyor zipzip.
16 Nisan 2008, 16:31:05
Çalışkan Üye
*
Konu Sayısı: 74
Rep Puanı: 49
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #18 :»

yaw bi abimin +7 stafı düstü lordda  öldü ve yabancı birinin peti kaptı ve adam stafı geri verdi bunu hangi türk yapar ??
Aynısı banada oldu spearımı hep yanımda taşırım bi gün shamanda kasarken yattım spear üstümden düştü gavurun biri ( ki bu gavur insanlığıyla 1000 tane türkü cebinden çıkarır) hiç bişey demeden hotana return çekti beni görür görmez spearı geri verdi. Aynı olay arkadaşımın da başına geldi yanlız bu sefer itemi yerden alan türk , ilk 1 gün pmlere cevap gelmedi 2. gün 30m karşılığı itemi geri verdi.

Türkseniz Türkçe yazın,Türkçe konuşun!"arqadasim" "war" yoq" "shey" "choq" ---> Bunlar Türkçe değil!!!Dilinize sahip çıkın özentilik yapmayın !
18 Nisan 2008, 12:15:40
Moderator
*
Konu Sayısı: 419
Rep Puanı: 150
Server: Venice
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #19 :»

Aynısı banada oldu spearımı hep yanımda taşırım bi gün shamanda kasarken yattım spear üstümden düştü gavurun biri ( ki bu gavur insanlığıyla 1000 tane türkü cebinden çıkarır) hiç bişey demeden hotana return çekti beni görür görmez spearı geri verdi. Aynı olay arkadaşımın da başına geldi yanlız bu sefer itemi yerden alan türk , ilk 1 gün pmlere cevap gelmedi 2. gün 30m karşılığı itemi geri verdi.

Lord Yarkan Keserken Benim Sincap Bişey Buldu. Baktım +6 Devildom Suit.Adam Yatmış Ve Böyle Konuşuyor Benimle.

O: Ver Lan İtemimi Benim Lan O. Sonrada Ana Avrat Küfür etti.

Bir Günde Thieflik Yaparken +6 Shoulder'im Düştü Yabancının Birisi Aldı.Adama Bişey Demeden Exchange Atıp Verdi.

İşte Öyle Adamlarda Var Böyle Adamlarda . Türklerin Bazılarını Bende Sewmiyorum Mesela Örnek.

Global'den Küfürleşiyorlar.
Taxide Gidip Alıyolar Parayı Sonra Tak Atıyorlar.
Ve Benzeri Şeyler.

ßenim Gözümde 1 Düzgün Yabancı 100 Türk Ediyor..!.

19 Nisan 2008, 12:43:45
Bilgi Sahibi
*
Konu Sayısı: 109
Rep Puanı: 72
Server: Saturn
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #20 :»

pk'ydım bissürü itemim düşüyodu öldükce öldüren adam hepsini topluyordu çok snirlendim adama sonra pklığım bitince gittim kapıya bana exc. attı kabul ettim tüm itemlerimi geri verdi bu yabancılarda iyilik var ya türk olsaydı n00b filan yazardı %100 Grin

19 Nisan 2008, 12:51:14
Çalışkan Üye
*
Konu Sayısı: 66
Rep Puanı: 61
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #21 :»

evenince dediği gibi S.a yazıor as demeye korkuyorsun diyincede küfür etmyeye başlıyor... bundan bıktım.. :'(

19 Nisan 2008, 14:50:02
VIP Üye
*
Konu Sayısı: 55
Server: Silkroad
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #22 :»

%10 fazla

Gary Moore En büyük Rock duayenlerinden : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
22 Nisan 2008, 09:06:30
Yeni Üye
*
Konu Sayısı: 0
Rep Puanı: 0
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #23 :»

harbiden yazdıklarına katılıyorum  fakat oyunda   çokkkk  Turkleri sevmeyen var bunlar senin yazdıgın seblerden deil bi çogunun alman olmasından kaynaklanıyor
22 Nisan 2008, 09:09:10
Yeni Üye
*
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #24 :»

benim guıld de çok yabacı var gerçekden bi  çog adam gibi adam adamlara s.a diyorum a.s  diyolar selm oldugunu biliyolar Cheesy başka bişe diyemiyolar ama  Cheesy geri ingilizce buda ii  bişe Cheesy
25 Nisan 2008, 11:26:28
Yeni Üye
*
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #25 :»

Her millette (turklerdede olduğu gibi ) kufurbaz seref sözcüğünün önemini bilmeyen insanlar vardır Turkler ne kadar yapıyorsa Egybt (Mısır) bizden böle seyleri daha cok yapıyor Ama olan Canım Turkiyeme oluyo Yani Demek istediğim böle serefsizlikleri Turkler ne kadar yapıyorsa yabancılarda o kadar yapıyodur Ama Onlar Global atmadığı İçin konusulmazlar Ancak Turkler de Paradan Bol ne var at bir global herkezin Oyun Oynama istediği yerlebir olsun KufurEtme Etceksende Global dan Etme Ben HaYATIMDA dUYMADIĞIM küfürüde sevgiyide Bu oyunda öğrendim LütfenBiraz dikkatli olalım Herkez Turklerin Ne kadar Cana Yakın olduğunu anlasın Lütfennn!!
25 Nisan 2008, 17:54:50
VIP Üye
*
Konu Sayısı: 55
Server: Silkroad
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #26 :»

hayır mısırda vatanına hizmet etmiş kişileri hapse atıp vatan hayini muamelesi yapmiyolar biz benzersiziz bayrağa küfür yasasını bile deyiştirmişiz kaç ülke bunu yaptı kaç başbakan ülkeyi dolandıranlara göz yumdu dahasınıda biliyosundur ama artık türkiyenin ipleri koptu bastığımız topraklar bile yabancıların türkiyede türklere ayit insanlardan başka bi şey yok

Gary Moore En büyük Rock duayenlerinden : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
25 Nisan 2008, 18:52:39
Çalışkan Üye
*
Konu Sayısı: 15
Rep Puanı: 18
Server: Saturn
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #27 :»

Hacılar ;
  İstisnalarla konuşmamıza gerek yok bence. Bu adamlar 0-6 yaş grubu arasındaki insanlar ya da beyinen böyle insanlar. Türkler gibi şanlı bir milleti bu uluslararası bir arenada böyle ayaklar altına alıcı bir şekilde hareket etmelerini ben kendi adıma ve Türk kardeşlerim adına yakıştıramıyorum !! Umarım en kısa zamanda böyle insanlar oyunu bırakır ve defolur !!

SaygıLarımla

27 Nisan 2008, 01:18:03
Moderator
*
Konu Sayısı: 73
Rep Puanı: 128
Server: Hera
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #28 :»

ya türkleri tabiki savunuruz ama ben pk olduğumda yabancı biri geldi beni öldürüp resleri düşen tüm şeyleri geri verip üstüne para verdi sonra yabancılar cok kastı beni ben cok yabancı kastım bir kere hayrına taxi yapdım az yapdın az daha yap derken küfürler yedim
 yabancılar saygılı tabi onlardada var birkaçtane ama yinede pek yamuklarını görmedim pvp de birkere beni öldürme dedim adam öldürdü ve görmedim diyip defalarca özür diledi yani yorum sizin..

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap MSN!
Naber Nan DUNYA
27 Nisan 2008, 08:41:49
Kıdemli Üye
*
Konu Sayısı: 162
Rep Puanı: 8
Server: 2 Eylül gaia inş
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #29 :»

Şimdi bana diyeceksiniz "sen kimsin lan" Kimmiyim ben?Bir Türk, Ama Oyundaki Türkler yüzünden kendi
Türklüğünden utanan bir Türk.Kaç senedir oynuyorum bu oyunu, nerde şerefsizlik orda Türkler,
Yanlış anlamayın Türklerin hepsi Şerefsiz Demiyorum, Zaten diyemem, Çünkü değil, %10 gibi bir oranda olsa değil...
Birde şu soruları bir cevaplayın kendi kendinize:

Kaç kere bir yabancı sizi paranızı aldıktan sonra taxi den attı?
Kaç kere bir yabancı attığınız Globallere "Mama Fa.k" Cevabını verdi
Kaç kere bir yabancı Diğer yabancılarla global savaşına girip diğer oyuncuların global kullanmalarına engel oldu?
Kullananların globaller anında sayfadan kayboldu?
Kaç kere bir yabancı "Dude give me your item then i will change it to Sosun(itemini ver sosoun yapayım) dedi?
Kaç kere bir yabancı sizi sırf gıcıklık olsun diye guild e alıp attı?
Kaç kere bir yabancı taxinin ortasındaken kendi kendine DC(!!!) oldu?
Kaç kere bir yabancı siz ondan size saldırmamasını rica ettğinizde sizi town a girene kadar 10 kere öldürdü?
Kaç kere bir yabancı Gelip Taxinize Ks yaptı? Üstelik 15 slotun 13 ü boşken?
ALINTIDIR !

bunu sana değil ama tibette bana yapıorlar anama küfürü sövüyorlar ks yapıorlar bende abime sölüyom geliyo
ingiliz gibi davranıyor adam gidiyor
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6 Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer: