haklısın kesilmez snow shield ile ama ben pvpde glavie çarla oynuyorum karşı oyuncu %50 defans basıyo ben dayanıyorum adama 1.2k falan vuruyorum yani yatmaz snow geçene kadar ama snow geçtikten 10 sn sonra kendisni yerde buluyo snow çok iyi int ci ler için ancak geçici snow shield bunuda düşün kralı gelse kesemez deme ^^
bdemişsin ama benorda 4 tane 90 lvl skili demek istemedim lighting 90 veya lighting yerine biechon 90 dedim yani ya lighting i aç ya biechon u tercih senini kararın benim ter cihim cold fire biec ve armor set karlı yatıramıyo aegede ancak avrupa çarlar acayıp bişiler yapıyolar bufflanıyolar ole yatıyom hiç bir çin char kesemedi.
Mutsuz senin karşındaki int kötüyse ona bir şey diyemem ama bizim arkadaşın çarı var 80 lvl full farm +9 glavieci 1k vuruyor bizim arkadaşın vurduğu damage en az 9k
bence en saglam charlar pro fıre:80 lıghtıng :80 cold :80 snowu heuksal 60 lwl gucude olur ama ısteyenler bıcheon ezhhırlerını acar pwpde kolaylık olur
Dost Dedigin Sevinci Çarpmalı Üzüntüyü Bölmeli Geçmişi Çıkarmalı Yarını Toplamalı
Full int ile en mantıklısı Shield + sword.. Cunku speara guvenmek cok tehlikeli.. Sonucta defansı ve canı olan bi yapılandırma değil.. Sürekli yatan bir çar olmak yerine yuksek BR li bi kalkanla hem phy defini yukseltip carını daha dayanıklı hale getirbilirsin hemde blocklama sayesinde karsında fazla mobs varsa alacagın damage sayısı düşer