full int el yakma:fire sword sheild-hybird el yakma:light heuksal
herişey iyi güzel hoş doğru ama spear kullanan bi nuker neden light imbue kullansın en iisi fire olur çünkü yüksek damage vermeye çalışıyoruz ha sekiyor diye öle dedik diyorsan mob ların çok yakın olması lasım vede çok az damage vurur sekmesi işe yaramaz fire imbue den şaşmaz nuker :'(
Ve spear bence daha iyi çünkü sword+shield den daha hızlı nuke yapar eğer kıyafetlerini iyi dizebileceksen spear ol yoq ben defans ıma güvenmiyorum item ii bulamam dersen sword shield ol :'(
arkadaşlar imbue fire den şaşmayacaksın demişsiniz 90 fire verdik 90 da weapon cold yoksa zaten nukerde yok demektir 90 da cold lighting 30 mu olkcak bence legend 3 ile weapon skillerini kullanan birçok int fire yi çekecek lighting'i imbue yapacak kanatindeyim. ama çok kötü olcak mastery sorunu fire cold lignting forcelerinin 3 ü de int için çok önemli skilleri barındırıyor str için durum böyle değil str ler cold u gözardı edebilirler.
bende isa6n a katılıyorum cold olmassa nuker üflesen ölür wizarddan farkı kalmaz wizard acın o zaman .. light zaten kesin açıyoruz weapon skilleri açmassak belki ama weapon skilleri baya iş görüyor block % arttırma fln hele phy defancede öyle..
90 light 90 cold 90 weapon 30 glaviedeki pasif skillinden belki yararlanabiliriz.fire yı açarksak 30 lvl a kadar hiç bi işimize yaramaz bence chinese charlar hakkında fazla bilgim yok ama shield+sword böyle olursa iyi olur gibi..
NOT: ((Eğer elimizde s/s varken glavienin pasifi etki etmiyorsa forceyi 30 a kadar açalım taxi yaparken ölen ezikleri reslersiniz 50k fazladan yaparsınız taxinizi )
snow shield %50 açık olucak port giyiceksin ve elinde sword shieldinle kralı gelse kesemezx :'( :'( :'(
haklısın kesilmez snow shield ile ama ben pvpde glavie çarla oynuyorum karşı oyuncu %50 defans basıyo ben dayanıyorum adama 1.2k falan vuruyorum yani yatmaz snow geçene kadar ama snow geçtikten 10 sn sonra kendisni yerde buluyo snow çok iyi int ci ler için ancak geçici snow shield bunuda düşün kralı gelse kesemez deme ^^
Tv ye Ablamı 100 yerinden bıçaklayarak çıkmama Sanıırm Az Kaldı