Bow Skilleri Nasıl Olmalı ?
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
|SilkroadMAX| Online Bilgi Eğlence ve Paylaşım Platformu > Silkroad Genel Bölümü > Karakter Yapılandırması (Moderatörler: LoLy, ReosTa) > Konu: Bow Skilleri Nasıl Olmalı ?
Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah

|SilkroadMAX|Bedava Turbobot & Softmod(sm) Tbot Silkroad Bot Silkroad Görevler Silkroad Hileleri Silkroad Download Silkroad Video
Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Bow Skilleri Nasıl Olmalı ?
Cevaplar 5
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 195
Sonraki Önceki Konu

Sayfa: [1] Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Bow Skilleri Nasıl Olmalı ? (Okunma Sayısı 195 defa)
07 Nisan 2008, 12:09:12
Yeni Üye
*
Server: Allahım bana Bu hayatta Güzel Bir Eş nasip et
Rep Puanı: 1
« :»

Hera serverinde bütüün serverlerden gelmiş oyuncular var ve hepsi nerdeyse 80 lewel ler.

80 lewel full str bow ların hepsi şöyle anlatıyor skillerini nasıl yaptıklarını:

Pacheon: 80

Fire: 80

Lıghtıng: 60

Force : 60 aynı bu şekilde

Ve full str veya hybrıt int bir çara bu şekilde olması gerektiini söylüyorlar s

sizce bende çarımı böylemi yapmalıyım yoksa pacheoon ile fire den eksiltip cold skillerii ile birlikte forceyi 30 a mı çekeyim Cheesy allah aşkına bir yöntem bulun bana

server hera

nick: P1nGu

build: hybrıt int fire bow

guild: _WarCreW_

Master

55 Lvl oldum Leeyn Premium PLUS gücü Tabiki
08 Nisan 2008, 14:11:29
Aktif Üye
*
Rep Puanı: 4
« Yanıtla #1 :»

üstadım pacheon buildisin imbuen fire ve sen bunlardan kescen
büyük hata bence ve baktım konuyu yeni açmışsın artık 80 lvl yapılmasını unut 90 geliyor ona göre bi yapılanma düşün bana sorarsan pacheon 90 fire 90 lighting 90 cold 30 (maksat boş durmasın Smiley)
imbuen fire lighting de bow un phantom max olması lazım ve rakipler dibine kaadar geldiğinde seri bi şekilde uzaklaşması gerek.lighting den az kesip cold la eşitleyedebilirsin.90 pacheon 90 fire 60 lighting 60 cold gibi...
force 60 dan cacık olmaz force yi yapacaksan 80 yapacaksın can alıcı skili 70 küsürde geliyor (tam hatırlayamadım)

08 Nisan 2008, 14:29:25
Yeni Üye
*
Server: Allahım bana Bu hayatta Güzel Bir Eş nasip et
« Yanıtla #2 :»

sen öyle diyorsunda biz o zaman saithanı nasıl kesecez bana acayip çakar be canım nabıcam snow shiledsiz ben birde ben hybrıt intim  ama ben azmimle başarırım full farma sokarım yeteneğimle  . ALLAHIMA BİN ŞÜÜÜKKÜÜRR : Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

server hera

nick: P1nGu

build: hybrıt int fire bow

guild: _WarCreW_

Master

55 Lvl oldum Leeyn Premium PLUS gücü Tabiki
08 Nisan 2008, 16:38:08
Yeni Üye
*
Rep Puanı: 2
« Yanıtla #3 :»

Aslında hybrid olmasan Pacheon90, Fire90, Lightning90, Cold30, Fire imbue, Protector en iyisi ama hybirdsin bence Cold ve Lightningi 60 yapman lazım.
Full str archer çok daha iyi, Cold la zıt orantılı olarak bi kıyafet seçimiyle hybirdden çok daha iyi olur.
27 Nisan 2008, 19:48:58
Yeni Üye
*
« Yanıtla #4 :»

Force'u açarsan çok avantajlı bi char olur. Dene ve gör  Cry
09 Mayıs 2008, 22:55:49
Yeni Üye
*
Rep Puanı: 0
« Yanıtla #5 :»

arakdaslar bnm saturnda 80 lvl full str bowum var 80 pacheon 80 fire 80 force 60 lightın  O 80 FORCE varya iyiki öyl e yapmısım attığım zehirler sayesınde adamlar yanıma yaklaşamıyorlar bnce isteyen varsa denesıın gorsun
Sayfa: [1] Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:

| Site Map | Site Map 2 | Site Map 3 | Arşiv | Arşiv 2 | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss |
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

|SilkroadMAX| Online Bilgi Eğlence ve Paylaşım Platformu Çöl Ateşi Multicolor by rallyproco