Kurt,Maymun ve Sincap Rehberi (Resimli Anlatım..)
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
|SilkroadMAX| Online Bilgi Eğlence ve Paylaşım Platformu > Forum > Silkroad Genel Bölümü > Silkroad Genel Konular (Moderatörler: _Athena_, SiNaPSiS) > Konu: Kurt,Maymun ve Sincap Rehberi (Resimli Anlatım..)
Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah

|SilkroadMAX|Bedava Turbobot & Softmod(sm) Tbot Silkroad Bot Silkroad Görevler Silkroad Hileleri Silkroad Download Silkroad Video

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Kurt,Maymun ve Sincap Rehberi (Resimli Anlatım..)
Cevaplar 2
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 160
Sonraki Önceki Konu

Sayfa: [1] Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Kurt,Maymun ve Sincap Rehberi (Resimli Anlatım..) (Okunma Sayısı 160 defa)
06 Nisan 2008, 12:14:43
Moderator
*
Konu Sayısı: 420
Rep Puanı: 146
Server: Venice
Uyarı Puanı:
%0
« :»

Lag olduğu günler Kurtumuzu çıkarmıyoruz.
Kurtu 1.000.000 Altın karşılığında Stable (Atçı) dan alıyoruz. Çantamızsa ki kurta sağ tıklayarak oyuna çıkartıyoruz.
Sağ alt tarafta aşağıdaki şekilde kurta ait slot açılacak...

1. Kurta ait bilgilerin olduğu pencere Açılır.
2. Hiç bir işe yaramaz. biniliyor geyiklerine kanmayın sakın. Cheesy
3. Çantaya geri döner.
4. Bir yaratığa vururken bastığınızda yaratığa vurmayı keser ve sizi takip eder.
5. Bir yaratık seçip bastığınız da yaratığa saldırır.
6. Seçtiğinizde. Kırmızı bir çizgi olur ve siz bir yaratığa saldırdığınızda o saldırmaz.

Create Name tıkladığınızda kurda isim verirsiniz. Yalnız ismi yazdıktan sonra başka bir isim verme şansınız yok. İsim verirken dikkatli olun.
1. Kurdunuzun can değeridir. Sıfır olursa nalları diker. Sonuçta 50K zarara uğrarsınız.
2. HPG Kurdun açıkma durumu sıfırlanmadan doyurmanız lazım yoksa gene nalları diker. Haliyle gene 50K zarara uğrarsınız. HGP potla doyurabilirsiniz.
3. EXP bu kurdunuzun deneyim durumunu gösterir. Full olduğunda LVL atlar.
Ölen Kurdu canlandırma
Atçıdan alacağınız yeşil ağaç şeklindeki Grass of Life 50k ödeyerek alıyoruz.

Aldığımız Grass of Life a sağ tıklayınca mouse oku süslü bir oka dönüşecektir. Ardından ölü kurta sol tıklayınlıyoruz.

diriltmek isteyip istemediğinize dair seçenek çıkacaktır. Yes diyoruz ve durdumuz dirilmiş oluyor.
Acıkan kurtu doyurma
Kurdun acıkma % si %30 un altına düşerse kurdun bütün özelikleri yarıya iner. Ancak %30 dan yukardayken kurdun özelikleri normaldir. Bunun içinde Atçıdan alacağınız. HGP pot ile kurtunuzu doyurabilirsiniz.

Kurtunuza HP potlardan alacağınız 660 lık Large Hp potlar canını doldurmak için yeterli olacaktır.

17 Nisan 2008, 00:12:58
Aktif Üye
*
Konu Sayısı: 7
Rep Puanı: 23
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #1 :»

kurdu anladık ta  toplayıcı petlerin özellikleri nerde low yoksa daha alamadın mı paran mı yok  Embarrassed Embarrassed

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
27 Nisan 2008, 22:10:08
Üye
*
Konu Sayısı: 3
Rep Puanı: 0
Server: Famda :D
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #2 :»

eline sağlıkta toplayıcı pet kullanımı nerede  Grin

Sayfa: [1] Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:

| Site Map | Site Map 2 | Site Map 3 | Arşiv | Arşiv 2 | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss |
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

|SilkroadMAX| Online Bilgi Eğlence ve Paylaşım Platformu Çöl Ateşi Multicolor by rallyproco / Designed by Deepblue