Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
2. Adım resimde gördüğünüz yeri karşınıza alıyorsunuz;
1. Yazan yer üyelik alma
2. Yazan yer oyunu indirmek
İlk önce 1 yazan yere tıklıyor ve diğer adımlara geçiyoruz..
3. Adım mail onaylatma;
Resimdede gördüğünüz gibi mail adresinizi yazıyor ve entera basıyoruz.
Sonra karşımıza böyle bir sayfa açılıyor.
Yazmış oldugumuz mail adresine giriş yapıyoruz.
4. Adım maili onaylama;
Mail adresinizi kontrol ettikten sonra şu şekilde size mail gelecek orda sitenin size yolladığı linke tıklayarak üyelik kayıt işlemine geçiyoruz..
5. Adım Sözleşme ve Kurallar;
Sözleşme ve Kurallar Arasında kutucuğu işaretliyor ve entera basıyoruz.
6. Adım Account Yaratmak;
Resimde görmüş oldugunuz gibi numaralandırdım numaraların açıklamaları aşağıda listelenmiştir.
1. Account Adı
2. Şifreniz ( En az 4 en Fazla 12 karekter olmalı )
3. Şifre Tekrar
4. Doğum Tarihiniz Örnek ( 1970.11.11 )
5. Cinsiyetiniz ( Sol Tarafdaki kutucuk Erkekler için Sağ Taraf Bayanlar için
6. Rastgele birini seç
7. Rastgele birini seç
8. Bu kısma unutmayacağınız 6 haneli rakam girin
9. Resimde gördüğünüz rakamları altındaki kutucuğa girin
10. Sol tarafdaki kutucuğa tıklayın
11. Entera basabilirsiniz artık
Üyelik işleminizi tamamladığınız zaman aşağıdaki resim gibi karşınıza bilgileriniz gelecek..
Entera basıyor ve onaylıyorsunuz.. Artık Japon Serverinde Yeni Hesabınız Aktif Oluyor
7. Adım oyunu indirmeye geldi sıra;
2 Yazan yer oyunu indirmek
Entera basarak yada aşağıda göstermiş olduğu buttona basıyorsunuz..
Karşınıza şöyle bir ekran çıkacak;
"Game" yazan yere tıklayacaksınız..
Yeni bir pencerede karşınıza bir sayfa açılacak; ( Not : Farklı Bir Pencerde Açılabilir Sol Üst Köşede Zamanlan Degişitirliyor )
Bu sayfa açılınca bekliyor biraz aktive destop uygulaması çıkana kadar aktive destep uygulaması çıkınca ekitve etmek istiyormusunuz diye soracak size Aktive destopu yükle dedikten sonra bir kaç saniye sonra yükle ekranı gelecek onada yükle diyorsunuz..
( Not Active Destop Yüklü İse Biraz Bekledikten Sonra İnidrmeye Başlıyor )
Aktiveyi yükledikten sonra göreceğiniz ekran şöyle
Ekranda gözüken ibareler şunlar.. Karşıdan yükleyeceğiniz dosyanın boyutunu gösteriyor C:document yazan bir kısım var onun üstünde dosya resmi var oraya tıklarsanız yüklemesini istediğiniz yeri değiştire bilirsiniz..
En altında Sol tarafdaki Buttona basarak indirme işlemini başlatıyorsunuz..
Artık üyelik işlemi bitti gözünüz aydın şimdi oyunuda indirdiyseniz oyuna girebilirsiniz..
Ama burda hazır girilmişi var

Not : Alıntıdır Bu Güzel Çalışmayı Yapan Emegi Gecen Arkaşımıza Sonsuz Tşk ediyorum
Benim Eklemek İstediklerim Kendim İndirdim %1000 Çalşıyor Test ettim Dedikleride Kısmen Dogru Hatta Cogu Dogru Diyebilirim Özelliklen + Ları Oyunu İnidrme Butonu Bastıgımda Bana Sol Üst Köşede Farklı Bir Pencere Açtı Buda Bilginiz Olsun Yüklemeyede Bi 5 dk İçinde Başladı 2 Saate İndi OASİS Serverinde Türk Kardeşlerimizin Bile Guildi Var Cana Yakın İnsanlar Diyebilirim Yardım Etmeyi Seviyorlar Ama Lütfen İyiliği Çingeneliğie Dönüştürmeyelim Japon Serverlerinde Menunum Karşılamarıda Gayet İyi Oldu Lütfen Girecek Olan Arkadaşlarımıza Sesleniyorum Japonlar Dost Yanlsı Gördüğüm Kadarıylan Türk Oldugumu Yazınca Elinden Gelen Yardımı Yaptılar Lütfen Pis Küfürleriniz O Güzel Ortama Bulaştırmayın
Not : Ben Oyunu Yükleme Aşamasında
Bu Pencere Çıkmadı Sol Üst Köşede Farklı Bir Pencere Cıktı Bilginize Kafanız Karışmasın +
Bu Pencerede Hiç Çıkmadı Kaldırlmış Olabilir Bundada Kafanız Karışmasın
Neden Her Yerde Oyunun İçinde Çok Soru İşaretleri Var Diyorsanız Onunda Cvp Klavye Uyuşmazlıgı
Kendi Tarafımdan Deneiş Olup %1000 Çalıştıgını Temin Ederim Çünkü Oraya Taklıyorum Gülümse Onlarında Salı Günü Güncellemsi Oluyor Bizimkinde Bir 2 Saat Erken Kapanıyor.

%0