90 Lvl gelince neler olacak
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
|SilkroadMAX| Online Bilgi Eğlence ve Paylaşım Platformu > Forum > Silkroad Genel Bölümü > Silkroad Genel Konular (Moderatörler: _Athena_, SiNaPSiS) > Konu: 90 Lvl gelince neler olacak
Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah

|SilkroadMAX|Bedava Turbobot & Softmod(sm) Tbot Silkroad Bot Silkroad Görevler Silkroad Hileleri Silkroad Download Silkroad Video

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı 90 Lvl gelince neler olacak
Cevaplar 20
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 770
Sonraki Önceki Konu

Sayfa: [1] 2 Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: 90 Lvl gelince neler olacak (Okunma Sayısı 770 defa)
05 Nisan 2008, 23:40:43
Moderator
*
Konu Sayısı: 419
Rep Puanı: 150
Server: Venice
Uyarı Puanı:
%0
« :»

Özellikle farm yapanların merak ettiği çok önemli bir konu ile başlayalım:

Chinese karakterlerin master sınırı 300 de kalacakmı yoksa artacakmı ?

Görüldüğü gibi sadece 90 levelde değil, 100 lvl de bile 300 sınırı artmamış!
bence herkes yeni gelecek olan vuruş skilleri açabilmek için daha az kullandığı skilleri sıfırlamaya hazır olsun.

Şuanda kullandığımız 72 lvl glavieden sonra ilk gelecek olan Glavie hangisi ve nekadar vuruyor ?

Kolaylıkla +5 basabileceğimiz bir 76 glavie ile şuanda piyasadaki 72+9 glaviler kadar vurabileceğiz.
O zamana kadar hala 72+9 unu satamamış olan arkadaşlara şimdiden geşmiş olsun Smiley

9 degree nin en güçlü silahı olan 85 Lvl bir glavie +7 olursa ne kadar güçlü vurabilecek ?

İşte bu BOMBA, 1milyar golda aldığım 64+7 SUN glavie phy%80 ile 1297 vuruyordum, 85+7 ye bakın hele !
O zamana kadar SUN larını satacak birini bulamayıp elinde patlayanların yüzlerini görmek isterdim

Peki ne zaman gelecek bu 90 Lvl ?
Bu konuyu bazı ipuçlarını değerlendirerek irdeleyelim, 90 lvl geldiğinde yine 1GB download edecekmiyiz, kale savaşları için bu işlemi kısa süre önce zaten yapmıştık yine yapacakmıyız? bence hayır, bir salı sabahı normal güncelleme ile 90 lvl gelmiş olacak, yeni petlerin gelişi, şeytan kanatları, melek kanatları gibi itemler hep salı sabahları normal updateler ile geldi.

90 lvl için oyunda yapılacak en büyük yükleme HARİTALAR dır.
Ve ROK Mountain haritası Legend I de eurolar ile beraber yüklendi yani herşey uzun süredir hazır, 9dg elementler bile piyasada yeterince biriksin diye uzun süredir düşmeye başladı, party ekranlarında partiye giriş sınırı 0-90 dır.

Bir başka bakış açısı;
80 lvl oyuncular uzun zamandır monotonluktan rahatsız, son 2 eventı hatırlayın ne oldu? tam bir hüsran, geçen sene çok daha değerli itemler verirken bu yılki eventlar tam bir ŞAKA gibiydi. Monotonluk arttı.
Joymax eventlarda verdiği itemleri son zamanlarda vermek yerine silk ile satmayı tercik etti ( GDF ler buna en iyi örnektir )

Kale savaşları beklenen ilgiyi görmedi, dağ fare doğurdu.
Eurolar geldiğinden beri 8degree SUN lar düşmemeye başladı. Neden? çünkü sun itemlerin bukadar değerli olması AZ bulunmasına bağlı ve 8dg geldiği günden beri düşen sunlar piyasada doygunluk yarattı, artık düşmeye devam etse sun larda değersizleşecek oyunun heyecanı kalmayacaktı.
90 lvl geldiğinde büyük bir heyecan olacak, 80 lvl olup full farm ile zirveye oturan, üstünü başını sun ile donatan AĞALAR ile normal oyuncular eşitlenecek, 8degree sun ların fiyatları leblebi olacak, yeni düşen itemlere str, int ve + basma yarışına girilecek, piyasadaki bazı elementlerin ve tüm elixirlerin rantları artacak, astral ve tabiki silk satışlarında patlama yaşanacak.

70 lvl dan 80 lvl e oyunun yükselmesi bukadar uzun sürmemişti, 90 nın gelişi çok uzadı.
Kısaca tüm göstergeler ve tüm beklentiler 90 lvl e çok az kaldığı yönündedir, bu durum bizler için yeni heyecan, Joymax içinde yeni gelir demektir.

Kale savaşlarının hemen öncesini hatırlayın, piyasa +7 ve sun satılan stall larla dolmuştu herkes 90 gelecek diye malını elinden çıkartmaya çalışıyordu, birden kale savaşları geldi ve fiyatlar anormal fırladı. Şimdi yavaş yavaş kale savaşı heyacanı durulurken mallar yine stallara koyulmaya başlandı, fiyatlar hala raiclerin üzerinde. Birileri "bir salı sabahı" çok zarar edecek, geleceği görenler ise kurtulacak.

06 Nisan 2008, 22:14:14
Yeni Üye
*
Konu Sayısı: 0
Rep Puanı: 0
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #1 :»

Eline sağlık kardesim cok yaralı bilgiler sunmuşun teşekkurler  :'(
07 Nisan 2008, 07:42:33
Global Moderator
*
Konu Sayısı: 70
Rep Puanı: 105
Server: Coming For Gaia
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #2 :»

Alıntı
Ufukta ne bir bayram ne bir event görünmüyor, kale savaşlarıda yapıldı, birilerinin iddia ettiği gibi Haziran 90 lvl için çok uzun bir süre.
Ben şubat ortalarında bekliyorum, akacak kan damarda durmaz ve bunu daha fazla geciktirmek Joymaxa kan kaybettirir.
hazirana çok var şubatta bekliyorum yazıyor bare alıntı yaparken okusaydın  Tongue Embarrassed

Gothiq in Gaia

Thinqs I Loved Before Are Now For Sale...
07 Nisan 2008, 11:16:10
Üye
*
Konu Sayısı: 8
Rep Puanı: 8
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #3 :»

güzel paylaşım
 Cheesy
08 Nisan 2008, 20:41:35
Aktif Üye
*
Konu Sayısı: 9
Rep Puanı: 5
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #4 :»

evet sonunu okuyunca insanın keyfi kaçıyor
bende ne güzel yorumlamış arkadaş diyordum.

08 Nisan 2008, 21:45:21
Onursal Üye
*
Konu Sayısı: 108
Rep Puanı: 86
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #5 :»

Güzel konu,emeğe saygı Smiley

Artık başka yerlerde...
08 Nisan 2008, 23:19:03
VIP Üye
*
Konu Sayısı: 11
Rep Puanı: 10
Server: Gaia (Taze) xD
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #6 :»

Update ile gelicek diosun ama yanılıyorsun silkroadonline resmi sitesine gir seni direk Yeni gelecek oLan Haritaları 90 lwl i silahları felan gösteryior ve üstte Fulll client Downloand Yazxısı var dikkart ettiysen zuhahah çok güzldüm evde sen gm misin Cheesy

09 Nisan 2008, 16:17:51
Aktif Üye
*
Konu Sayısı: 9
Rep Puanı: 5
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #7 :»

Update ile gelicek diosun ama yanılıyorsun silkroadonline resmi sitesine gir seni direk Yeni gelecek oLan Haritaları 90 lwl i silahları felan gösteryior ve üstte Fulll client Downloand Yazxısı var dikkart ettiysen zuhahah çok güzldüm evde sen gm misin Cheesy
anlayamadınmı hocam hala çok önceleri yapılmış bir yorum
en sonunda ne yazıyor şubat ortasında gelmesini bekliyorum, şubat başı veya ocak gibi yazılmış bir yorum gibi.

10 Nisan 2008, 11:43:22
Üye
*
Konu Sayısı: 2
Rep Puanı: 1
Server: PredaTorS
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #8 :»

abi ben kafayı yiycem yaaaa harbiden ben 80 lewel olmadan gelmesin yaaa nabıcam ben 60 lewel olucam 90 gelicek 20 lewel varken oyunu bititmeme 30 a çıkacak ve zorlaşacak ben 80 olmadan gelmesin kardeşim

Ha bu arada GM birazda silk fiyatlarını düşürsün param kalmadı premium PLUS aldım daha kaç tane alıcaz aç gözlü lan bu japonlar yetmio o kadar insanı sömürdükleri  Cheesy Cheesy

P1nGu lwl 65
Guild: PredaTorS
grand name: Life_andLimb
KaLe BİZİM YAHUU xD
13 Nisan 2008, 09:22:31
VIP Üye
*
Konu Sayısı: 7
Rep Puanı: 7
Server: FoR Eva SatuRn
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #9 :»

güzel paylaşım saol

Nick:JeR
LvL:4x
Server:Gaia
Guild:FreakZ

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
14 Nisan 2008, 15:37:32
Yeni Üye
*
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #10 :»

sağol kardeş teşekkürler
19 Nisan 2008, 11:37:29
Ziyaretçi
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #11 :»

Arkadaşlar Sro yetkileriyle yapılan röportajları okudum full client olabilir ama 300-400 mb lık bir path de olabileceği yazıyor.Full client daha mantıklı ama...
20 Nisan 2008, 13:35:07
Aktif Üye
*
Konu Sayısı: 1
Rep Puanı: 3
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #12 :»

arklar ya legend 3 nzm gelecek

SİLKROAD ONLİNE
                Server:psro(mhtc)
                       job:hunter(şimidlik ole)
                       lv:24(gelişek abisi:) )
                       class:glavie(24 glave)
                      building:oh scale(oh iron)armorcu
22 Nisan 2008, 08:35:13
Yeni Üye
*
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #13 :»

Kanka  yei silahı 76 lvl demi alıcaz ?    eger 76 da  alınacaksa  manyak olucak  Cheesy    wAllahi daha  70 lvl 76 olmadan açılmasın  Grin 
22 Nisan 2008, 08:38:14
Yeni Üye
*
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #14 :»

Kanka  yei silahı 76 lvl demi alıcaz ?    eger 76 da  alınacaksa  manyak olucak  Cheesy    wAllahi daha  70 lvl im   76 olmadan açılmaz inş   herkese bol sun lı  günler   Grin
Sayfa: [1] 2 Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer: