s.a. arkadaslar öncelikle herkese basarılar..ii olmak güçlü olmak hiç bir zaman lvl la olmaz önemli olan insan olmak küfürsüz insanca birlik ve beraberlik içinde birisini rencide etmek yada üzmek veya kırmak insanlık ayıbıdır bizim guild ve union olarak bu şartlarda gidiyoruz her zaman sloganımız ...sevgi-arkadaslık-birliktelik inanın bu bizde war hatta daha fzla olmamamısı için bir neden yok gelin saturndeki arkadaslar 20 guild deilde 7 guild de olalım sro dan keyif alalım zevkli bir oyun ama tek basına oynanmayan bir oyun ekip olmak lazım birlikdetelik olmak lazım server basında bazı tatsızlıklar oldu hatta beni kötü bile sandılar insanlarla konusmadan haklarında yorum yapmayın bir konusun öğrenin nasıl birsi sonra karar verin. bizim guild yada unionda hiç bir zaman sahıs için hareket edilmez ne oluyosa önemli konularda birbirimize danışırız bilmedimiz konularda yardım alırız zaten bu faktör sayesinde bu durumdayız.Basda R0F union ve saturndeki sroculara ve diger serverdaki arkadaşlarımıza basarılar...ne dilerseniz o olması dileklerimle hoş güsel vakit gecirin zaman su gibi akıp gecer.sevgi dostluk kardeşlik =basarı güç ve mutluluk getir unutmayın sevgi ve saygılarımla
süpersin abe ben KaDiR eskiden zamanfer deydim seni cok seveom işlAllah sana sale of sun düşer ayrıca XİAN da herifin tekine sun düşmüş sword +9 yapmıs (kısaltmalıda olsa küfür yasak) :Dama adam warior chin swordu ya kullanamıo ve satmıo 1 golda koyuyuo millete sulanıo
Sadece sizde değil bizdede var. Yaş oratalaması ile alakalı birde sağ duyu ile. Lütfen herkes sağ duyulu olsun. Yangınla körükle değil su ile gitsin. Yoksa sonradan çok büyük sorunalr oluşuyor. Unutmayın charlarınız her zmana sizde kalmaz sizden sonrakileride düşünün ve bu younda biz büyükler yok 13-14 yalında kardeşlerimizde var. Herkese bu ipek yolunda başarılar. saygılarımla : i_am_noob