60 lvl charım var şu an spear onu cold archera çevirsem nasıl olurr... yay:90 cold:90 light:90 spear:30 nasıl olur sizce?? bide ne giyse ii olur garment mi prot muu??
Olur çok da guzel olur ben okcuların full str olması gerektıgıne ınanmıyorum ben ce en ıyı okcu hıbrıd okcudur. Ama str yı bence bıraz daha artırsan daha ıyı olur cunku okun en ıyı skıllerının hepsı +crt sansı verıyo bu sekılde crt dan da daha fazla yaraalanmıs olursun. Ayrıca kesınlıkle prot. gıymelısın
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Olur çok da guzel olur ben okcuların full str olması gerektıgıne ınanmıyorum ben ce en ıyı okcu hıbrıd okcudur. Ama str yı bence bıraz daha artırsan daha ıyı olur cunku okun en ıyı skıllerının hepsı +crt sansı verıyo bu sekılde crt dan da daha fazla yaraalanmıs olursun. Ayrıca kesınlıkle prot. gıymelısın
5:1 filan yaparsam daha ii olur diyosunn peki pvp de nasıl olur o char
Hıbrıd charların en buyuk eksıklıgı defansları oluyo o yuzden kıyafetlerın sağlam olmalı ve tum kıyafetlerınde max str ve int olursa pvp de de çok etkılı olacagına emınım.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap