90 lvl de gelecek skiller hakkında
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
|SilkroadMAX| Online Bilgi Eğlence ve Paylaşım Platformu > Silkroad Genel Bölümü > Silkroad Genel Konular (Moderatör: _Athena_) > Konu: 90 lvl de gelecek skiller hakkında
Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah

|SilkroadMAX|Bedava Turbobot & Softmod(sm) Tbot Silkroad Bot Silkroad Görevler Silkroad Hileleri Silkroad Download Silkroad Video
Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı 90 lvl de gelecek skiller hakkında
Cevaplar 2
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 108
Sonraki Önceki Konu

Sayfa: [1] Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: 90 lvl de gelecek skiller hakkında (Okunma Sayısı 108 defa)
02 Nisan 2008, 15:25:29
Yeni Üye
*
Rep Puanı: 0
« :»

arkadaşlar forumda aradım yannız bulamadım 90 lvl geliyor ok bi zamanlar skilleri ni gormuştum skiller resimleri vuruş güçleri falan diye bi açıklama varmı hiç bir yerde kore serverlerinde oynayanlar bilir ss ve açıklama koyabilirlermi karakteri ona gore hazırlayalım 80 lvl charım var 9 fark farmdayım 71 de buyuler max ladım fazladan 90 k kadar sp lazım şimdi bana hesabıma gore ama hazır farmdayken biraz sp biriktireyim 90 için diyorum aşa yukarı 80 den 90 kaç sp biriktirmek lazım fikri olan varmı ben firenin nükeleri elyakması falan sırf 90 yapmak icin 150 k falan lazım olur diye düşünüyorum ama emin değilim skil resimleri açıklamalarını bulan bi arkadaş olursa buraya eklerse sevinirim
02 Nisan 2008, 15:57:38
Moderator
*
Rep Puanı: 50
« Yanıtla #1 :»

Biras sonra Siteye Eklicem Kardes.

Forever DeSwa ^^ Enjoy!

02 Nisan 2008, 16:08:39
Moderator
*
Rep Puanı: 50
« Yanıtla #2 :»

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Konu Kilit Buradan Dewam Edin.

Forever DeSwa ^^ Enjoy!

Sayfa: [1] Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:

| Site Map | Site Map 2 | Site Map 3 | Arşiv | Arşiv 2 | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss |
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

|SilkroadMAX| Online Bilgi Eğlence ve Paylaşım Platformu Çöl Ateşi Multicolor by rallyproco