Görevleri açamadım
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
|SilkroadMAX| Online Bilgi Eğlence ve Paylaşım Platformu > Silkroad Genel Bölümü > Silkroad Görevler ve Haritalar > Europe (Avrupa) Görevleri > Konu: Görevleri açamadım
Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah

|SilkroadMAX|Bedava Turbobot & Softmod(sm) Tbot Silkroad Bot Silkroad Görevler Silkroad Hileleri Silkroad Download Silkroad Video

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Görevleri açamadım
Cevaplar 0
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 8
Sonraki Önceki Konu

Sayfa: [1] Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Görevleri açamadım (Okunma Sayısı 8 defa)
Bugün 09:40:10
Yeni Üye
*
Rep Puanı: 0
« :»

Daha evvel KO oynuyodum bı oyuna yeni başladım o yüzden bu oyundaki bazı şeyleri formu okumama rağmen yapabilmiş değilim
İlk baştaki 1. görev olan NPClerle konuşma görevini, 20 Graps kesme görevini ve adını unuttum npc nin biri diğerine bişey yolluyodu onu yaptım.
Şu an 7. seviyedeyim fakat hiç bir npc görev vermiyor. Tina ve diğer görev vereceği söylenen npcler ile konuşmada sadece ticaret seçeneği ver. Acep yanlış yaptığım bir şey mi var?

ikinci sorum ise ver 1.150 indirip evde kurduğumda masaüstü ikona tıkladım ve kendisi güncelleme yaptı sağ altta yeni bit düğme belirdi ve onunla oyuna girebiliyorum.Fakat iş yerinde aynı oyunu yükleyip masaüstü ikonuna tıkladığımda güncelleme yapmadı ve başlat ikonu gelmedi. Manuel olarak güncelleme nasıl yapılır acaba?
Gelmesi muhtemel cevaplar için şimdiden teşekkürler......
Sayfa: [1] Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:

| Site Map | Site Map 2 | Site Map 3 | Arşiv | Arşiv 2 | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss |
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

|SilkroadMAX| Online Bilgi Eğlence ve Paylaşım Platformu Çöl Ateşi Multicolor by rallyproco / Designed by Deepblue