SP farm hakkında herşey
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
|SilkroadMAX| Online Bilgi Eğlence ve Paylaşım Platformu > Forum > Silkroad Genel Bölümü > Silkroad Genel Konular (Moderatörler: _Athena_, SiNaPSiS) > Konu: SP farm hakkında herşey
Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah

|SilkroadMAX|Bedava Turbobot & Softmod(sm) Tbot Silkroad Bot Silkroad Görevler Silkroad Hileleri Silkroad Download Silkroad Video

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı SP farm hakkında herşey
Cevaplar 11
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 475
Sonraki Önceki Konu

Sayfa: [1] Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: SP farm hakkında herşey (Okunma Sayısı 475 defa)
27 Mart 2008, 22:42:56
Çalışkan Üye
*
Konu Sayısı: 38
Rep Puanı: 33
Server: Gaia
Uyarı Puanı:
%0
« :»

SP FARM İÇİN YAPILMASI GEREKENLER SIRASIYLA..

1.Genelde çoğu kişi 25 levellerinde sp sıkıntısı çözer bunun çözümü sp farm..
2.Sp farm ı her karakter yapabilir ama okçular için çok kolay oluyor.Diğer karakterlerde yapmak inanamıyacağınız kadar sıkıcı ama zorunlu ..
3.Sp Farm için yapmak için(karakteriniz ne olursa olsun ama okçu olması kesinlikle daha iyi)kendi karakter level iniz ile Mastery level iniz arasındaki fark ı(Mastery i level skill lerinizden level i en fazla olan)artıracakınız..Tabi bunun sonucunda daha fazla sp kazanıyorsunuz ama bununla ters orantı olarak daha az exp alıyorsunuz yani daha zor level atlıyorsunuz sıkıcılığı da burda..
Yani ATIYORUM bi yaratıktan normalde 100 exp ve 30 sp exp alıyorsanız sp farm da şöyle olur..

İKİ level farkda(bu fark dediğim gibi mastery level le kendi level iniz arasındaki fark):Normalde 100 exp ve 30 sp exp alırken bu kez 90 exp ve 40 sp exp alıyorsunuz
ÜÇ level farkda:Normalde 100 exp ve 30 sp exp alırken bu kez 80 exp ve 50 sp exp alıyorsunuz
DÖRT level farkda:Normalde 100 exp ve 30 sp exp alırken bu kez 70 exp ve 60 sp exp alıyorsunuz
BEŞ level farkda:Normalde 100 exp ve 30 sp exp alırken bu kez 60 exp ve 70 sp exp alıyorsunuz
ALTI level farkda:Normalde 100 exp ve 30 sp exp alırken bu kez 50 exp ve 80 sp exp alıyorsunuz
YEDİ level farkda:Normalde 100 exp ve 30 sp exp alırken bu kez 40 exp ve 90 sp exp alıyorsunuz
SEKİZ level farkda:Normalde 100 exp ve 30 sp exp alırken bu kez 30 exp ve 100 sp exp alıyorsunuz
DOKUZ level farkda:Normalde 100 exp ve 30 sp exp alırken bu kez 20 exp ve 110 sp exp alıyorsunuz
Maximum dokuz level fark bırakabiliyorsunuz mastery level ile normal level iniz arasında..

Bunun sonucunda sp sıkıntısından kurtuluyoruz..
Ama bence sp sıkıntısı yaşamadan sp farm a girin yoksa daha zor oluyor..

Sp farmin en iyi yapılabileceği yer Strongholddaki Bandit Kalesinin içi ve en iyi lvl da 16 dir.Sağlam bir(Tercih So/snm tabiki)bow la ve 9 lvl-mastery farkıyla kısa sürede gayet iyi sp kasılır orada.
Ama gec kalınmıssa bunu icin Lvl 70 den sorada Lvl-mastery farkı 9 a cıkarılarak cavede de gayet güzel sp kasılabiliyor.Cave de kasmanın güzel ve değerli itemlar bulma gibi avantajlarıda var

+rep pls

28 Mart 2008, 16:08:29
Üye
*
Konu Sayısı: 1
Rep Puanı: 19
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #1 :»

şimdi ben sp farm a girdim 5 lv den beri sp farmdayım 5000 sp var 16 lv yim intçiyim nasıl kolay sp kasabilir evil2 aa16:im intçi olmam dan dolayı yatıyor sürekli ezik kasıyom  yardım edebilirmisin

28 Mart 2008, 16:11:03
Administrator
*
Konu Sayısı: 1224
Rep Puanı: 629
Server: Pacific
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #2 :»

şimdi ben sp farm a girdim 5 lv den beri sp farmdayım 5000 sp var 16 lv yim intçiyim nasıl kolay sp kasabilir evil2 aa16:im intçi olmam dan dolayı yatıyor sürekli ezik kasıyom  yardım edebilirmisin

armor veya protector giy bol + bas hatta int ve str blueleri bas Wink

İyi geceler , Günaydın ve elveda meleğim sandığım güzel , Güzel olan herşey..!!!
28 Mart 2008, 16:11:46
Yonetici
*
Konu Sayısı: 82
Rep Puanı: 333
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #3 :»

int ci olmanin avantajini ilerde anlicaksin sp fazla istiyorsan lvl atlamicaksin ölüceksin sürekli ve 9 lvl fark birak.

Dost Dediğin ;
Sevinci Çarpmalı
Üzüntüyü Bölmeli
Geçmişi Çıkarmalı
Yarını Toplamalı

Ya Rasul Salaam 'alakia[/b
28 Mart 2008, 16:44:59
Aktif Üye
*
Konu Sayısı: 26
Rep Puanı: 16
Server: Venice
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #4 :»

farmı o levelda yapmak saçma olur.

25 level char, 16 mastery levelda onglara götürülür, 52+ int charla kasılır. SP ticket da aldın mı 1 ayda 600-800k sp kasar 90 level update'ine kadar rahat edersin

There Are No Happy Endings
03 Nisan 2008, 22:13:00
Üye
*
Konu Sayısı: 1
Rep Puanı: 19
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #5 :»

üzerimde armor var hepsi +1 ve full int str blue li ama yinede çak yatıyo hızlı sp kasmaya çalışıyom ondan olabilirmi 17 yim ve 18 liklerde kaıyom

17 Nisan 2008, 00:18:06
Aktif Üye
*
Konu Sayısı: 7
Rep Puanı: 23
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #6 :»

sagol emegine saglık
ben öyle yapmadım şu an lvl 56 tı master lvl lerin skillerini 47 e kadar bastım sonra sadece 55 lvl kadar masterları yukselttim
55 lvl gelince sadece master lvl leri 8 lvl düşürdüm masterlar 47 de şu an bu yöntem daha kolay cazip geldi bana bu benden olsun
pro

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
17 Nisan 2008, 09:18:29
Aktif Üye
*
Konu Sayısı: 8
Rep Puanı: 5
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #7 :»

farmın en mantıklı yolu taxi dir kedi kasmamız biraz zulüm gelir bencede mantıksızdır.
pre ve sp ticket ile günde 3 saat taxi yaptırırsanız 64 lvl wizarda ong larda 15-20 günde 200k kadar sp kasmış olursunuz 1 ay kasarak yeteri kadar sp nizi toplar sonra lvl e yüklenirsiniz bence en mantıklısı bu diğerleri boşa zaman kaybı elle 1 ayda 300-400k sp kasmak zulümdür bence

18 Nisan 2008, 01:22:55
Aktif Üye
*
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #8 :»

kendim kassam haklısın dostum ama bot diye bir şey içat etmişler benim hiç acelem yok sizi bilmem

20 Nisan 2008, 02:28:15
Aktif Üye
*
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #9 :»

abi si 8 lvl fark kodum exp gelişini baya azaltmıştı ve sp gelişi biraz cogaldı mesela 5 yaratıkta 00.01 geliyor exp sp ise 1.5 arası 8 lvl farkla 100exp-30sp & 30exp-100sp  vermiyor sadece yaratıktan exp alışını azaltıyor ve sp yi 3 yada 4 yaratık kesmiş igibi tek veriyor yanlışım varsa düzeltin

11 Haziran 2008, 09:09:46
Aktif Üye
*
Rep Puanı: 6
Server: Saturn
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #10 :»

Benim ezik char 14 level direk ong lara götürdüm sp kasıyorum güya hiç sp gelmiyor 9 lvl gap farm war 2k sp var onglara gitmekle hata mı yaptım?
11 Haziran 2008, 15:20:27
Üye
*
Konu Sayısı: 0
Rep Puanı: 0
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #11 :»

ben sp farm yapyordum bandit kalede lvl 18 olana kadar sonra indiriyordum lvl 16 ya kadar 10bin sp den fazla vardi bakiyom dün banlanmis bot bisey kullanmadim bide
Sayfa: [1] Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:

| Site Map | Site Map 2 | Site Map 3 | Arşiv | Arşiv 2 | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss |
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

|SilkroadMAX| Online Bilgi Eğlence ve Paylaşım Platformu Çöl Ateşi Multicolor by rallyproco / Designed by Deepblue