| 26 Mart 2008, 20:30:19 |
Aktif Üye
Konu Sayısı: 34
Rep Puanı: 62
Server: redsea
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« :» |
|
LVL 30 CİVARI VE HİÇ PARA SORUNU YAŞAMADIM
En önemli kural naparsanız yapın ama dilenmeyin kazanacağımız bir kaç k kaybettiğiniz prestijin yerini asla alamaz.
1 Para kasmanın en iyi yolu maymun veya sincaptır inanın çok ama çok faydasını görürsünüz. İmkanları zorlayın ve maymun veya sincap almaya çalışın.
2 Maymun veya sincabınız yoksa kestiğiniz yaratıklarırın başından içinden ne çıktığına emin olmadan ayrılmayın ve çıkanları mutlaka toplayın.
3 Tenha yerlerde görev ypmaya çalışın. böylece çıkan item veya altınınızı kaptırmamış olursunuz.
4 Göreve ayırdınız kadar mesleklere vakit ayırınız, ve sabitleşmiş konulardan olan meslek taktiklerini mutlaka okuyunuz.
5 Düşen bi itemin değerini bilmiyorsanız asla tezgaha koymayınız önce piyasasını araştırınız (mesela forumdaki al/sat bölümünde sorabilirsiniz).
6 Boş vakit buldukca tezgahları gezin piyasasını bildiniz ve ucuz gördüğünüz malları (acil para ihtiyacıncandan satanlar olabilir) mutlaka alın ve gerçek piyasından satın. Alım-Satım işi ii para kazandırır.
7 Hp ve Mp pota para yetiştiremiyorum diyenler otomatik pot yüzdenizi ii ayarların yüksek yüzdeli otomatik pot size çok para kaybettirir. Ve mesela bi görev yapıyorsunuz bi yaratıkdan onlarca keseceksiniz önce ayarlarınızı yapın mesela komboyla daldınız düşmedi arkasından başka bi hareket yapnız ve az bi canı kaldı üçüncü harekete gerek yok bırakın charınız kendi vuruşla son darbeyi yapsın. şimdi "hadi canım bunun ne alakası var para kazanmayla" der gibi oluyosunuz ama uzun vadede çok faydasını görürsünüz.
8 İşinize yaramayan itemleri "vaktim yok" diyerekden eskiciye satmayın mutlaka tezgah açın. Eğer internet cafelerde oynuyor veya gerçekden vaktiniz yoksa eskicinin verdiği fiyattn 5-10 k üzerine kısa süreli tezgahlar açın çatır çatır satarsınız eskiciye vermekdende daha iidir.
9 Tezgahdan bi item alırken mutlaka pazarlık yapın Türkse sohbet edin yabancıysa dilini bilmenize gerek yok pazarlığın dili evrensel.
10 Kasaya her gittiğinizde küçükde olsa bi miktar para bırakın ve kasadaki paranızı hep yok sayın çünkü para adamı dürter. yani üzerinizde yüksek paralarla gezmeyin böylece tezgah oyunlarına gelmezsiniz dilencilerede kanmazsınız çünkü üzerinizde para yoktur.
11 Çıkan okları (eğer okcu deilseniz saklayın) bulundunuz köyden uzak yerlerdeki görevlere giderken fazladan pot ve sakladığınız oklarla gidip kısa süreli tezgahlar açıp ufak karlarla satın ii para kazandırır. Görevi bırakıp pot ve ok için köye dönmek istemeyenler kapışacaktır malları.
12 Lag olduğu durumlarda köpeğinizi (eğer varsa) çıkartmayın her ölümü 50k.
13 Bir yerden bir yere giderken ben hiç at almam hızlı koşunuzun lvlni yükseltmeye bakın bi zaman (tam zamanını bilmiyorum) sonra 10 lvl bi attan daha hızlı gider olursunuz.
Aklıma gelenler bu kadar umarım bi faydası olur para hemen hemen her oyunda olduğu kadar bu oyundada çok önemli çünkü....
alıntıdır
|
|
|
|
|
|
4eVeR - Wallas & oTToMaN_TuRK 4eVeR - Wallas & oTToMaN_TuRK 4eVeR - Wallas & oTToMaN_TuRK 4eVeR - Wallas & oTToMaN_TuRK 4eVeR - Wallas & oTToMaN_TuRK 4eVeR - Wallas & oTToMaN_TuRK
|
|
|
| 26 Mart 2008, 21:11:40 |
Çalışkan Üye
Konu Sayısı: 3
Rep Puanı: 12
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #1 :» |
|
vav saol kendin mi yazdın bunları?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Mart 2008, 21:19:04 |
Çalışkan Üye
Konu Sayısı: 74
Rep Puanı: 49
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #2 :» |
|
Bence para kasmanın en iyi yöntemi wizard char kasmak, öylesine hera serverında wizard char açtım baktım kasmak zevkli darpane gibi de gold basıyor devam ettim ,şimdi 52 lvl de 27 M gold var.
|
|
|
|
|
|
Türkseniz Türkçe yazın,Türkçe konuşun!"arqadasim" "war" yoq" "shey" "choq" ---> Bunlar Türkçe değil!!!Dilinize sahip çıkın özentilik yapmayın !
|
|
|
| 26 Mart 2008, 21:41:24 |
Kıdemli Üye
Konu Sayısı: 39
Rep Puanı: 28
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #3 :» |
|
güzel ama çok şükür benim için bunlara gerek yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Mart 2008, 21:57:45 |
Çalışkan Üye
Konu Sayısı: 39
Rep Puanı: 33
Server: Gaia
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #4 :» |
|
gsl paylasım alıntı olduu belli ztn bi kaç yerdede görmüstüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Mart 2008, 23:22:44 |
Aktif Üye
Konu Sayısı: 34
Rep Puanı: 62
Server: redsea
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #5 :» |
|
alıntı yaptığım zmn yazıyorum zaten alıntıdır diye başkalarının emeğine saygımız var
|
|
|
|
|
|
4eVeR - Wallas & oTToMaN_TuRK 4eVeR - Wallas & oTToMaN_TuRK 4eVeR - Wallas & oTToMaN_TuRK 4eVeR - Wallas & oTToMaN_TuRK 4eVeR - Wallas & oTToMaN_TuRK 4eVeR - Wallas & oTToMaN_TuRK
|
|
|
| 22 Haziran 2008, 15:41:15 |
Üye
Konu Sayısı: 3
Rep Puanı: 0
Server: Mercury
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #6 :» |
|
walla ben 44lwlim earth ghosta saatine 50k para alıom günde 700-800k para kasıom
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 22 Haziran 2008, 17:10:07 |
Aktif Üye
Konu Sayısı: 15
Rep Puanı: 22
Server: MarS
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #7 :» |
|
çok jaklısın 30 lwl wizarım vardı sincap aldım ve hergün 5 -6 saat te 1 m gold kasıyodum sincaplar çok işe yarıyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Haziran 2008, 17:44:55 |
Aktif Üye
Konu Sayısı: 10
Rep Puanı: 27
Server: Greece
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #8 :» |
|
ama arkadaslar wizard aç diyorsunuz belki adam wizard kasmak istemez:) para kazanmanın tek yolu wizard açmak olursa özgürlükler kısıtlanmış olur  bilgiler güzel emeğin için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
 ---[Dj Saygun]---Arkadaşlar Remixlerim Hakkında Yorum yaparsanız Sevinirim. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 22 Haziran 2008, 22:00:51 |
Aktif Üye
Konu Sayısı: 15
Rep Puanı: 22
Server: MarS
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #9 :» |
|
bn wizard demedim ama wizard seri oluyo başka çarda olabilir o da 6 deil 7 saatte 1 m kasar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Haziran 2008, 10:56:10 |
Yeni Üye
Konu Sayısı: 0
Rep Puanı: 0
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #10 :» |
|
1 lvl char açın ve yüksek lvl ların kastığı yerlere gidin yaratıklar sizi öldürdükçe olduğunuz yerde dirilerek kasan botların toplamadığı çöpleri, elixirleri ve itemları toplayın. Çöpleri element yapın. Onları satarak günde en az3M kasabilirsiniz rahatlıkla.javascript:void(0); pro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Haziran 2008, 11:35:54 |
Moderator
Konu Sayısı: 73
Rep Puanı: 128
Server: Hera
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #11 :» |
|
güzel yazı teşekkürler +rep
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap MSN! Naber Nan DUNYA
|
|
|
| 26 Haziran 2008, 13:46:49 |
Moderator
Konu Sayısı: 148
Rep Puanı: 74
Server: Gaia-HellZone
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #12 :» |
|
aç bi wizzart full ong taxi yap
|
|
|
|
|
|
 Gaia--HellMach Poseidon--_DeepDark_(soyuldu)
|
|
|
| 26 Haziran 2008, 19:40:18 |
Yeni Üye
Konu Sayısı: 0
Rep Puanı: 1
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #13 :» |
|
Bna göre ong taxi yapmayın çok acayip insanlar var adamı 10 dakka fazla kastım adam gitti scammer Kustumize diye global attı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Haziran 2008, 14:38:59 |
Çalışkan Üye
Konu Sayısı: 9