ya ben şehirde kaç tane silah bastım +5 +7 +9 +3 +11 hepsinden bastım bi weapon basma yolu var onu yazam ben hep böyle basıyorum normalde söylemezdim ama olsun öönce basacağınız silah + sız olacak sonra tozsuz basın eğer silah tozsuz 5 6 kere hep foss çıkar ondan sonra bi dolu çıkarsa ondan sonra tozlu istediğiniz kadar basın birşey olmaz hepsi dolu çıkar ama belki silahınızda patlayabilir okuması biraz uzun sürer ama % 100 doğruu
Saçma olması icin neden yok sonucta oyun kodlardan olusuyor. Şansla alakası yok yanlızca dogru zamanı tutturmak mesele. Bu arada yontem tarafımdan denendi calısıyor.+6 dagger yaptım maalesef +7 ye basarken yandı emegine saglık.
bende ne zaman sabah erken saatlerde + bassam veye stone bassam tutuyo kesin ama +5 den sonrası gelmiyo dogru bi zamanı olması kesin o zamanı yakalamak şans işi
ben şu an +4 yim benim ise taktiğim stal 99999 diğe fiata stala koyuyorum lag olmayan bi yerde örnek guild bankası hotan arkasından bekliyorum stalı kapayım + yı basıyorum 72 crit 11 +4 oldu +5 te bırakmaya niyetim var
YA bu belli olmuyo hic.. Ben lagda lucky tabletsiz tek denemede +4 bastim.. Fuse e basiyodum 10 saniye sonra geliyodo pariltilar ramden carrrrr die ses geliyodu ama patlamiyodu