evet bencede alakalı ama bu olay pc yi kasma değil de zaten türkiye şartlarında sürünen bağlantınızı kasma olayıdır boş arazıde fazla monster in olmadığı alanda bastığınızda karşıdan (server'dan) daha az veri aldığınız için bağlantınızı kasmazsınız bölece + basma şansınız yüksek olacaktır ve bu defalarca denenmiş ve sonuç alınmıştır...
+3 için diyar diyar gezmeye gerek yok hotanda takıcının önünde +7 glavie bastım,hotanda takıcının arkasındaki balkonda yine +7 glavie bastım ama hep gece 2-3 gibi.
Arkadaşlar + basarken daha fazla şansınızı artırmak için üstünüzdeki kıyafetlerin ve silahların hepsini çıkarıN VE asla şehirde + basmayın çok saçma diceksiniz ama nedenini açıklayım: oyun her bir kıyafet silah vs.. için efekt harcar yani buda rami katleder örneğin elinizde sun silah war ve bunun efektleri için daha fazla ram harcar ve şansınızı düşürür bu yüzden silahınızı ve kıyafetlerini çıkarıp boş bir araziye gidin (( jangan,grassland gibi )) % 100 denenmiştir gerçekten işe yarıyor ..
Ayrıca + basarken çok küçük bi bağlantı yawaşlığıından bile patlıyor bu yüzden basmadan önce Başlat-çalıştıra ping yazıp tamam derseniz şansınız artar
kendi emeğimdir + rep // YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
doğruluk payı vardır. Bilg. ve internet hızıyla kısmen alakası olabilir + basmanın.
hiç alakası yok interneti bizim yani türkiyenin internetin beter olan başka bir ülke daha yok ama yinede artılı silahlar havada uçuşuyor kesinlikle deli saçması...yok kalabalık olmayacak yok jangan yok downhang hepsi hikaye tek gerçek şu silaha aynı gün içinde aşırı derecede artı basmayın aradan bir kaç gün geçmesine izin verin çünkü silah yıpranıyor ve tutmuyor ard arda deneyince diğerlerinin hepsi tamamen uyduma ve mantık dışı şeyler...
siz fuse ye basıyorsunuz önemli olan komutun servera iletilmesi iletilmese zaten artı ne basılır ne basılmaz bunun arası olmaz komut ya iletilir ya iletilmez iletilirse şansınız varsa tutar şansınız yoksa tutmaz ama kesinlike bağlantı hızıyla veya kalabalıkla ilgisi yoktur.
joymaxa mail atacam bu konu hakkında artık bu tür batıl inançlar sinirimi bozmaya başladı oyunu çok iyi bildiğini bilgili ve okumuş kişiler bile böyle saçmalıklara inanıyor.umarım cevap verirler...
bencede gerçekten kolay benim her zaman bastığım taktiği anlatayım size :
bir canavara skillsiz vuruyorum o bana vursun önemli değil sonra y ye basıyorum ve luck powder ile birlikte 4 tane wepaonu alıoyrum direk +4 walla doğru söylüyorum ama 8 degre silahlara denemedim en son 7 ye kadar böyle yaptım 8 de büyük ihtimal yanar
P1nGu lwl 65 Guild: PredaTorS grand name: Life_andLimb KaLe BİZİM YAHUU xD
bizim arkadaşta + 10 vardı dgitti jangana protectorcunun arka tarafına bir elixir weapon birde lucky powder 7 degre blade ye +11 yaptı 3 gün sonra aynı şekilde tekrardan birer adet aldı +12 oldu benden bu kadar ister inanın ister inanmayın kendi gözlerimle gördüm inanın
P1nGu lwl 65 Guild: PredaTorS grand name: Life_andLimb KaLe BİZİM YAHUU xD
Artı bak basmak şans işimi yetenek işimi bilemem ama size şunu söleye bilirim ben her zmaan hotanda + denemesi yaparım belirli bi taktik yok +3 +4 tutarsa bir kaç gün sonra +5 yada +6 için uğraşırım.Hotanda artı basılmaz diyenlere inat hotanda + basmaya devam
Artı bak basmak şans işimi yetenek işimi bilemem ama size şunu söleye bilirim ben her zmaan hotanda + denemesi yaparım belirli bi taktik yok +3 +4 tutarsa bir kaç gün sonra +5 yada +6 için uğraşırım.Hotanda artı basılmaz diyenlere inat hotanda + basmaya devam
kimin öğrencisi
Dost Dediğin ; Sevinci Çarpmalı Üzüntüyü Bölmeli Geçmişi Çıkarmalı Yarını Toplamalı