0x33 üyeliğin olması lazım 1 pc den birden fazla char açamaya deniyor kısacası
Sm direk soft mod un kısatlması ayrıca fazla char açmak için değil 1 charı kasmak için bildiğimiz bot :'( ayrıca tabiki 0x33 üyeliği lazım ama bulmanız çok zor artık çok pahalı şekilde satılıyor üyelikler tabe ben tbot öneririm en güzel
Bende Eskiden Tbot(TurboBot) Kullanıyordum Ama Paralı Duruma Geçince Bıraktım SM De Kullandım...Gordugum En İyi Botlar Önce Sm Sonra Tbot Benim Bildigim...
Bende Eskiden Tbot(TurboBot) Kullanıyordum Ama Paralı Duruma Geçince Bıraktım SM De Kullandım...Gordugum En İyi Botlar Önce Sm Sonra Tbot Benim Bildigim...
sm bot değil isrobot crack i tbot paralı olmadı zaman da çok eskiydi bea xD bide en iyi bot bence tbot sm crack bot değil..
Forumu Deldik xD Msn Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap HRKZ KBL EDLR
Arkadaşlar ben geçmişte yanlışlıktanda olsa 3 tane üyelik almıştım 1 tanesini ben kullanıyorum diğerlerini satmayı düşünüyorum ilgilenen olursa buraya belirtsin anlaşırız fiyatta sm alımı 4 dolar 3 ıp ile sınırlı her ıp den istediğin kadar sro açma her sroda ayrı bot kullanımı 1 pcde açtığın her çarda bağımsız bot kullanımı ve diğer özellikler mevcuttur eskisi gibi parmaktan girmiyorsun artık 2 tane sm iniyor parmağı aıp loderden giriyorsun ortalama 7 gün ama 10 la 12 gün kullanıyorsun üyelik yenilemeden 15 char açsan 3 ıp de özellikle int cafelerde 150 ytl yapar oda 1 hafta bu 4 dolar buda 1 hafta 24 saat ve özellikleri yeterli bilen biliyordur fiyatları ona göre verelim lütfen burada anlaşırsak msn den yada tlf la iltibata geçebiliriz