Goria Quest
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
|SilkroadMAX| Online Bilgi Eğlence ve Paylaşım Platformu > Silkroad Genel Bölümü > Silkroad Görevler ve Haritalar > Europe (Avrupa) Görevleri > Konu: Goria Quest
Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah

|SilkroadMAX|Bedava Turbobot & Softmod(sm) Tbot Silkroad Bot Silkroad Görevler Silkroad Hileleri Silkroad Download Silkroad Video
Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Goria Quest
Cevaplar 2
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 272
Sonraki Önceki Konu

Sayfa: [1] Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Goria Quest (Okunma Sayısı 272 defa)
19 Ocak 2008, 17:12:52
Moderator
*
Server: тнє ℓαѕт єℓιтє
Rep Puanı: 92
« :»

1.Adım Mental Sickness
   Bu görev goria görev serisine başlamak için yapılması gereken bi görev Karen the Merchant Guilder e gidip bu görevi alıyorsunuz ve sung sung deilen yaratıklardan 25 tane kemik topluyorsunuz bu görevi verdikten sonra goria görev serisi baslıyor.
2.Adım Goria 1
   Karen the Merchant Guilder den goria 1 görevini alıyorsuz ve Shahad the Hunter Guilder le konusuyorsunuz.
3.Adım Goria 2
   Shahad the Hunter Guilder den görevi alıyorsunuz ve ınventory nize 100 tane tas geliyor ve gidip stone golem kesiyorsunuz her kestiğiniz stone golemden birtane ınventorydeki taslardan biri acılıyor. yani 100 tane stone golem kesiyorsunuz.
4.Adım Goria 3
   Shahad the Hunter Guilder den görevi alıyorsunuz ve samarkant east gatedeki askerle konusuyorsuz
5.Adım Goria 4
   Shahad the Hunter Guilder den görevi alıyorsunuz ve rock golem keserek 20 tane görev torbası topluyorsunuz.
6.Adım Goria 5
   Shahad the Hunter Guilder den görevi alıp angry sungsung keserek 1 tane görev torbası topluyorsunuz
7.Adım Goria 6
   Shahad the Hunter Guilder den görevi alınca inventorynize 5 tane örümcek ağı geliyor ve o ağlarla bitane magic hun archer yakalıyorsunuz. (not:örümcek ağını kurup yaratığın birine yumruk atın ve ağa cekin yumruk atmayınca yakalanmıyor.)
8.Adım Goria 7
   Shahad the Hunter Guilder den görevi alınca size birtane davul veriyor ve o davula huns garrison bölgesinde sağ tıklayınca sizi goria nın yanına götürüyor ve goria elinizdeXD(not: item ve exp paylasımlı party başkanı olmazsanız görevi alamzsınız buna dikkat)

reciweri award: experince point,skill point, 1 adet gecici hp400 mp400 scroll

03 Mart 2008, 21:35:13
Çalışkan Üye
*
« Yanıtla #1 :»

saol

BİR GÜN BEN ÖLÜRSEM MEZAR TAŞIMIN ÜZERİNE BİZ AYRIL DIK  YAZSINLAR BİR GÜN SENDE ÖLÜRSEN BİZ KAVUŞTUK YAZSINLAR...
17 Mart 2008, 23:53:46
Aktif Üye
*
« Yanıtla #2 :»

iyiy!!!!!111

name:X_NeFReT_X
lv:60+
Wolf lv:60+
server:RedSea
guild:_KANUNSUZ_
job:Thief
İnt,Spear
Sayfa: [1] Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:

| Site Map | Site Map 2 | Site Map 3 | Arşiv | Arşiv 2 | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss |
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

|SilkroadMAX| Online Bilgi Eğlence ve Paylaşım Platformu Çöl Ateşi Multicolor by rallyproco