Kötü char yoktur kotü item vardır. Ama bence çinli charların hepsı bı sekılde hıbrıd olmalıdır. Avrupa charlarında full str yı anlarım çunku sılahlarında sadece ya phısıcal yada magıcal attack var ama tum cin sılahlarında 2 sı bırden var. Bu iki damage den de max verım almak için hıbrıd olunması gerektıgını dusunuyorum. Ama ne kadar hıbrıd bu her char da değişir. Örnegın ben ce ok cu ıcın en ıyı buıld 70:70 hıbrıd dir. Çünkü okun py attackı ve mag attackı bırbırıne çok yakın bu sekılde ok tan max verım alınabılır.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
neden derseniz reklam olmasın ama psro yani mhtc serverdda cükleri bilirsiniz 16 18 lvl canavarlari chucking worker fln varya orda bow cu ve ben wardim yani glavie ikimizde aynı lvl adam skilini 5 lvl yapmıs ama benim ki 1lvl ve benim elimdeki silah + sızdı
adamınki +2 adam 250 vurarak ceyregini bile alamadı ben 2. skili(glavie 2.skili odamda 1. skill vardi mavili olan) ve ben skili caktım 326 vurdu bence glavie ve spear deyilde glavie daha iyi bowa bin basar