Tbot crackli iken ben kasıyordum Vistada Tbot ile hiç de bi problem olmadı.Bu arada tbota tekrardan crack için çalışmalarım var.Eğer olursa sadece silkroadmax.com üyeleri faydalanabilecek.
Türkseniz Türkçe yazın,Türkçe konuşun!"arqadasim" "war" yoq" "shey" "choq" ---> Bunlar Türkçe değil!!!Dilinize sahip çıkın özentilik yapmayın !
Tbot crackli iken ben kasıyordum Vistada Tbot ile hiç de bi problem olmadı.Bu arada tbota tekrardan crack için çalışmalarım var.Eğer olursa sadece silkroadmax.com üyeleri faydalanabilecek.
* Hata : Şifremi girdim ve kod gelmeden Masaüstüne atiyor? Çözüm : Silkroad Fix Tool programini indirin. Silkroad Fix Tool.exe yi açarak işlemi başlatin ve işlem bittiginde oyuna giriniz. Genellike Tbot kullananlar bu sorunu yasar.
Alıntı
bende bu hata var, programı indirdim fakat sorun cozulmedi baska ne yapabilirim?
Vista Installation Guide Download and install this file Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Then open the bot folder and open the folder named show. Copy the file ccrpprg.ocx to the system32 folder. Then you will need to register that file in an administrator enabled command prompt. Locate the command prompt in the start menu and right click to select the Run as Administrator option.
Then type this into the command prompt: regsvr32 ccrpprg.ocx
It will then give you a success message.
Alıntı
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[/color]
burda ne yazdıgını anlamadım yapmaya calistim ama =)
Silkroad acısından Vista cok kötü isrobotta pek hata vermiyor ama tbotta sürekli hata trainshowu hata girerken hata oyunda hata en iyi xp kullanmak gibi ya da tbottan vazgeçmek
kullanıcıadı "( aklıma birsey takıldı - bot uzerinde login icin yazdıgım account ile id aynı mı? olcak yada charimin ismini mi yazıcam oraya ?)"
evet girerken yazdıgın id le senin id aynı olmalı yoksa hata verir ( crack durumları hariç)