tbot u hatta komple botu ilk defa kullancam nasipse, indirdim actım sıra ayarlara gelince skill ayarlarında sorun yasadım, sececek skill yok, gozukmuyor yardım pls, tsk ler
ilgin icin tsk ler dark hero. orayı daha once okudum. baska bi yerde aynı sorunu yasayan bi arkadas daha vardı. client ten oldugu soylenmisti. ben onu da resmi sitesinden indirdim. dil secenekleri ile ilgili birsey var onu anlamadım. galiba bende vista oldugu icin boyle bir sorun yasıyorum hala yardımlarınızı bekliyorum
Trainshow, üstte çıkan charın bilgilerini gösteren bar (Hp Mp felan) Skilleri ayarlamadan Start Bot dediğinde yinede atak yapıyormu ? Onu da yapmıyorsa demekki botla girmiyorsun sen sroyu ayrı açıp botu mu ayrı açıosun anlamadım ki neyse o dediğimi bi dene.
Türkseniz Türkçe yazın,Türkçe konuşun!"arqadasim" "war" yoq" "shey" "choq" ---> Bunlar Türkçe değil!!!Dilinize sahip çıkın özentilik yapmayın !
cok guzel bi site olmus emegi gecenlerin eline saglık :'( botta login var bide load game var bide char adımı yazcagım yer var ben login diorum load game den bisi yapmam lazimmi?
cok guzel bi site olmus emegi gecenlerin eline saglık :'( botta login var bide load game var bide char adımı yazcagım yer var ben login diorum load game den bisi yapmam lazimmi?
Load game den silkroadın kurulu olduğu yeri seçiceksin .Sonra oyun idini yazıp login diyeceksin. Bu arada yardımcı olabiliyorsak ne mutlu =)
Türkseniz Türkçe yazın,Türkçe konuşun!"arqadasim" "war" yoq" "shey" "choq" ---> Bunlar Türkçe değil!!!Dilinize sahip çıkın özentilik yapmayın !
yine ben, ben ister miydim boyle olsun, çinle baglantı kurdum onlara sordum, tek soledikleri tbot u vista da denemedikleri ama bazı kullanıcıların vistada calistigini soylediklerini soylediler, ya da ben ole anladım, tbotu vista da calistiran varsa, nasıl yaptıgını bana soyleyebilir mi tsk ler. bot 258 deki görevli programcının da henuz bilgisi olmadıgını soyledi bu konuda tsk ler