Silkroad Online Hataları // Turbobot // Isrobot ve Çözümleri* Hata : Şifremi girdim ve kod gelmeden Masaüstüne atiyor?
Çözüm : Silkroad Fix Tool programini indirin. Silkroad Fix Tool.exe yi açarak işlemi başlatin ve işlem bittiginde oyuna giriniz. Genellike Tbot kullananlar bu sorunu yasar.

Download : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
MD5 : 2f887abbe688bd9de81d83a4d4efd948
Virus Tarama Sonucları : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
* Hata : Clientiniz zarar görmüş oyuna bağlanti kurulamiyor. Clienti tekrar kurunuz.
Çözüm : Orjinal Client indirip varolan ile değiştirin.
Orjinal Client Download : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Hata Resmi :

* Hata : Oyuna girerken resimdeki hatayi alıyorum
Çözüm : Silkroad Online Web sitesine girin. Silkroad Online Launcher i calistirin Start gelene kadar bekleyip tekrar deneyin.
Hata Resmi :

Çözüm : Ekran Karti Driverini Güncellemeniz gerekmektedir.
Download :
GeForce Serisi : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap - Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap - Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
ATI Serisi : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Hata Resmi :

Çözüm : Clientiniz Zarar görmüs Bilgisayarinizda Virus mevcuttur Format atmaniz sizin açınızdan daha iyi olacaktir.
Hata Resmi :

* Hata : Turbo bot ile girerken resim deki hata ile karsilasiyorum
Çözüm : Doğu Asya Dillerinin eksik oldugunu gösterir. Yüklenmesede oyunda sorun ile karsilasmazsiniz. Eğer yüklemek istiyorsaniz Denetim Masasi / Bölge Dil Seçenekleri / Dil kısmına geçin En altta Doğu Asya Dilleri yüklensin kısmını işaretleyin. Windows XP (işletim sisteminiz hangisi ise) Cdsini isticektir. Yükleme bittikten sonra bu hata ile karsilasmicaksiniz.
Hata Resmi :

* Hata : Resimdeki Hata ile karsilasiyorum sorun nedir?
Çözüm : NetFramework 1,2 ve 3 herhangi birisi bilgisayarinizda eksik olabilir. Eğer yüklü ise Denetim Masasi / Program Ekle kaldir dan tekrar onarmayi deneyiniz. Eğer yüklü değil ise Windows Update sitesine giderek Güncellemeleri yapiniz.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Hata Resmi :

* Hata : Isrobot da parmak isaretli dosyaya tikliyorum ama hicbir hareket yok?
Çözüm : Asagida resimdeki gibi parmak isaretli dosyaya sağ tıklayıp Özelliklere giriyoruz Uyumluluk kısmına geçin. Uyumluluk modunu aktif edin. Resimdeki listedeki bütün seçenekleri deneyin. Windows 2000 ile baslayiniz. Eğer hiç biri ise yaramaz ise 256 renkte calistiri isaretleyip deneyiniz. Vista kullananlar bu sorunu yasayabilirler bu teknik ile Vista altinda isro bot kullanabilirsiniz.

* Hata : Turbobot kullaniyorum fakat yavas hareket ediyor nedeni nedir?
Çözüm : Ctrl + Alt + Del basarak görev yöneticisine giriniz. MDM.exe uygulamasi var ise bu uygulamayi sonlandiriniz. Bu uygulama ram ve cpu verilerini kontrol ettiginden bot aktiviteleri yavaslar.
* Hata : Resimdeki Hata ile karsilasiyorum sorun nedir?
Çözüm : Asagidaki Media.pk2 (v1.151) ü indirip Silkroad in kurulu oldugu dizine kopyalayin.
Download : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Alıntı
Rar Şifresi : [url=http://www.silkroadmax.com]www.silkroadmax.com[/url]
Hata Resmi :

%0