ben elixirden parayı vurmuştum 2 som şld çıkmıştı 2 m ye sattım elixir alıp satarak 50 m yaptım o para ile 56 ya kadar 2 çar kastım taktik yerden çıkanı giy elixirleri depola şimdi 90 geliyor ve benim 8 banka dolusu sadece elixir weaponum var diğerlerinin sayısı belli değil hepsi not defterimde bence düşen elxirleri asla satmayın mesela şimdi bi şld çıkıyor +3 yapıyorum 5 m 500 k masrafa 5m kazanıyorum hep sakla samanı geldi zamanı pirensibi
ben elixirden parayı vurmuştum 2 som şld çıkmıştı 2 m ye sattım elixir alıp satarak 50 m yaptım o para ile 56 ya kadar 2 çar kastım taktik yerden çıkanı giy elixirleri depola şimdi 90 geliyor ve benim 8 banka dolusu sadece elixir weaponum var diğerlerinin sayısı belli değil hepsi not defterimde bence düşen elxirleri asla satmayın mesela şimdi bi şld çıkıyor +3 yapıyorum 5 m 500 k masrafa 5m kazanıyorum hep sakla samanı geldi zamanı pirensibi
çok iyi yapmışsın 90 gelince çok çok lazım olacak o elixir ler.ister satar para yaparsın ister 9d itemleri + lar satarsın.
walla ben ne gold satın aldım ne kervan çektim ne taxi yaptım.oyuna ilk başladığımda ilk 10-15 lvl parasızlık çektim ama ondan sonra hiç parasızlık çekmedim charım çalınıp tüm item ve paralarım gitmesine rağmen yinede 210 m yaptım yoksa 400 den aşağı olmazdı
en önemli şey şu bulduğunuz itemleri npc ye satmayın biriktirin stall açıp satın ben hepsini bu şekilde kazandım ve hiç para sıkınıtısı çekmedim.
en guseli bu bende ole yapmaya basladım ozellikle 6d soraki itemleri mutlaka stallara koyun..
size bi taktikte benden hotana gidin orda f ye basıp elixır(weapon) arayın genellikle 200-250k arası oluyo 200 bulursanız onları alın dw ye gidin 250 k ya satın 50 k kar 10 tane satınca 500 100 tanede 5m
€ğ€r b1r uçurumun k€n@r1nd@ys@n s1rf h@y@t@ k1ç1kl1k olsun d1ye gülüms€
Odin de arkadaşım var günde 5 saat taxi yapıyor nachal saati 2m 5 saatte 70m yapıyor haftada 490m bunun 5m i pot olsa 485m bir haftada ve gold satışı yapıyor..Kervan çekmek hikaye 5* hikaye job sadece zevk için artık taxi yapıcaksın eğer düşük lvl san taxi yapamıyorsan çıkan itemleri stallda satıcaksın ilk açılan serverlarda 2. gün hemen köpeğimi alırım bu taktik ile..