Ümit abi herşeyi sırasıyla yapıyorum ama tanımıyor bni lütfen azcık yardım edin yaptım ettim birtürlü anlayamadım her oyuna girişimde tanımıyor bni
botla ilgili ne varsa sil directx , net frameworkların tüm serisi artı library files yükle bide windowsunu update et ve bu son sürümü indirip tekrar güzelce teker teker kur.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Ya bu download linklerini rapid değil de başka bir siteden yapsanız olur mu ya da alternatif olarak verseniz. Çünkü rapid 1-2 dk bekleme veriyo bi de bazen yavaş indiriyor.
Ya bu download linklerini rapid değil de başka bir siteden yapsanız olur mu ya da alternatif olarak verseniz. Çünkü rapid 1-2 dk bekleme veriyo bi de bazen yavaş indiriyor.
al bakalım alternatif
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
anlatım eskidi kuzen v10 komple değişik ilk sürüme benziyor bot un bi göz atarsan ii olur yeni başlayanlar yapamaz baya şeyi görünen menü yok sekmeler ekrandan kaldırılmış yeni sürüm çok düzensiz file sekmesinden exit demedikçe bot kapanmıyor ama çok seri kesiyor